Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit szólnátok hozzá, ha egy...

Mit szólnátok hozzá, ha egy osztálytársatok megváltoztatná a vezetéknevét?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én szeretném a vezetéknevemet lecserélni családi okokból kifolyólag, de egy picit tartok attól, hogy a többiek elitélnének. Egyébként nagyon jó osztályom van, csak ettől még bizonytalan vagyok.

okt. 26. 17:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Semmit.
okt. 26. 19:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Semmit. Totál érdektelen lenne számomra az ok. Ha akarja, elmondja. Az se érdekelne, ha a keresztnevét akarja megváltoztatni.
okt. 26. 20:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Idén történt nálunk ilyen. Jelentésnél amikor hiányzott, néha félremondtuk, ezen kívül a kutyát se érdekelte.
okt. 26. 22:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Ismertem én is ilyet, az anyuka férjhez ment, az anya gyereke a férj vezetéknevét vette fel. Az osztálytársakat hidegen hagyta. Az hogy a tanárok vagy a titkárnéni vagy az igazgató vagy a sarki kisboltos mit gondol meg egy baromság. Ennyi erővel aki férjhez megy, ne vegye fel a férj nevét, mert a főnöke és a HR szív majd rendesen az adminisztráció szempontjából, ha meg mégis ezt akarja, előbb mondjon fel a munkahelyén és csak utána menjen férjhez. :D A tanároknak meg a titkárnőnek csomó más és összetettebb dolgot is meg kell csinálni, nem hinném, hogy az lesz a legnagyobb bajuk, hogy Kiss Bélát át kell írniuk Nagy Bélára.
okt. 27. 02:06
 15/16 anonim ***** válasza:
28%
14, más a születési név megváltoztatása és más a házassági név. Születési név megváltoztatásánál újra kell írni a bizonyítványt, mármint az egészet. Tudom, mert volt ilyen esetünk. Ha végzős az illető, az több órás munka. Aki írja, az biztos nem fog örülni. Mindenkit pont annyira fog érdekelni, amennyi plusz feladata lesz vele.
okt. 27. 07:46
 16/16 anonim ***** válasza:
32%
Jó akkor mondjon fel az a tanárka akinek büdös a munka, kedves 15-ös. XD
okt. 27. 13:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!