Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek ha egy sima...

Szerintetek ha egy sima középsuliba mondjuk limuzinnal érkeznék meg az felkeltené a lányok kiváncsiságát na vajon ki lehet ez az új fiú?

Figyelt kérdés
Nyilván elméleti kérdés de azért el gondolkodtam ezen.
nov. 4. 17:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Nem, viszont rögtön elkönyvelnének felvágos baromnak. Bocsi, de ez csak a filmekben jöhet be.
nov. 4. 17:10
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem inkább a lejmolók és a "kemény legények" figyelmét keltené fel.Aztán rendszeresen elszednék a kajapénzedet.
nov. 4. 17:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Ebben lehet igazság
nov. 4. 17:18
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
Meg a pénzlehúzós csajokét is, akik több farkat fogtak, mint kilincset meg azokét a "prémium" lányokét, akiket minden héten el kell vinni drága étterembe 6 ezres rántott sajtot enni meg Pandora ékszereket venni. De ha kiderül, hogy a limuzinnál kimerül a vagyonod és nem tudod finanszírozni a további költségeiket, akkor utána már nem kelted fel a figyelmüket. A normális csajok meg élből ódzkodni kezdenek. Amúgy a "rendszeresen elszednék a kajapénzedet" is inkább filmes fordulat. Ha magas, jó erőben lévő a kérdező, akkor nem egy limuzin miatt fogják kirabolni.
nov. 4. 18:11
 5/11 anonim ***** válasza:
59%

4

Hát amikor általános iskolába jártam,akkor bizony volt olyan aki fenyítéssel rendszeresen elvette mások kajáját.Felsőbb iskolában olyan is,aki meg a cigarettát gyűjtötte be másoktól némi erőfitogtatás után.

nov. 4. 18:22
 6/11 A kérdező kommentje:
De csak attól tudja be gyűjteni aki félős.
nov. 4. 18:25
 7/11 anonim ***** válasza:
59%
Egyből kiderülne, hogy egy s*ggfej vagy.
nov. 4. 18:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Én már azzal felkeltettem a kiváncsiságukat hogy simsonnnal kezdtem járni 10. ben
nov. 4. 18:26
 9/11 A kérdező kommentje:
Az vagány
nov. 4. 18:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell limuzin ha kedves vagy+magabiztos az már vonzó nekik
nov. 4. 18:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!