Mi értelme a telefont elvenni?
#50, meglátszik, hogy nem voltál még átlagos magyar középiskolában. A tájszonság az a rajságnál is rajabb. Ez egy poén volt. Ők értik, te nem. Mindegy.
Az intővel és társaival pedig az öntörvényű nemhiábaszületettek nem foglalkoznak. Aki egész életében úgy élt, hogy a hangosabbnak/erősebbnek van igaza, ahol minden este hajnalig üvölt a "muzsika", ahol 16-17 évesen már illik megjárni a sittet/szülőszobát, ott szerinted számít a kicsapás? Papírok nélküli autókkal mászkálnak, vagy épp elbontják a papírosakat is. Felveszik a szocpolt házépítésre, majd ha minden lezárult, elbontják és ugyanabból az anyagból építenek szocpolra másikat. A házorvos 5000-ért adja az igazolást az iskolás gyereknek. Az igazolatlan hiányzás miatti bírságot nem tudják behajtani a szülőn, aztán az egész család csak röhög. Ezek úgy gondolják, semmi nem kötelező rájuk nézve, és amíg nem hajtja be rajtuk valaki maximális szigorral, ez így is marad. De akkor meg majd óbégatnak valamelyik híradóban, hogy "rászistá mágyárok báncsák a szegín romákokat".
Jó reggelt!
Én olyan sulibá jártam ahol mindennapos volt a verekedés, lopás, autófeltörés.
Le kellett bokszolni a TISZTELETET👑, mégis EMBEREK maradtunk!
Tudom mi az a Tájszonság, sulin kívül is! 💥👊🏿💥
Most az hogy a fehér emberek mit kezdenek ezzel, az Ő dolguk!
Pont tegnap reggel volt téma hogy mi van akkor ha valaki okostelefonnal indítja napot?!
Nemhogy indítja, de úgyis marad! Én a tömegközlekedésen csak kütyüző zombihordákat látok!
Ez kimeríti annak a fogalmát hogy csak az időjárást vagy a menetrendet nézem meg a telefonomon!
Ezek így járnak-kelnek! 😵
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!