Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi értelme a telefont elvenni?

Mi értelme a telefont elvenni?

Figyelt kérdés
A gyerekek úgy is elvonják a figyelmüket mással az órán, ha akarják.Én gyerekként a füzet margójára rajzoltam órán pl.

szept. 3. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb gáz az, hogy felnőtt emberektől is elakarják venni (felnőtt képzés). Mi ez, vissza a bölcsödébe? Ez mégis túlzás! Próbálná meg elvenni a telefonom. Mocskos kezét törném is le.
szept. 8. 16:01
 42/63 anonim ***** válasza:
Az hagyján, de a szutykos dobozokba, szekrényekbe pakolják egymás hátára, hadd karistolódjon! Tévében láttam! :(
szept. 8. 17:50
 43/63 anonim ***** válasza:
KAPCSOLD KI B@ZDMEG!!!! (ennyi)
szept. 8. 17:51
 44/63 anonim ***** válasza:
#42: Te mindent elhiszel, amit a TV-ben látsz? ;)
szept. 8. 18:37
 45/63 anonim ***** válasza:
51%

#38:

"Szerintem szünetben hadd csináljon amit akar egy gyerek...

Órán ha egy tanár nem tud fegyelmet tartani az ő hibája... Elég lenne rovást, intést ,igazgatóit adni aki órán elő veszi."

Hát azért egy gyerek messze ne csináljon bármit, amit akar, még szünetben sem. Pl. ne firkálja a falat, csak mert otthon szabad, vagy akármi.

Nem minden esetben a tanár hibája, ha nincs órán fegyelem, csak te még ezek szerint nem jártál beilleszkedni képtelen, eltérő kultúrájú, rejtett erőforrásokkal teli osztályokban. Tudod, ahol üvölt a "mulatási" a telóból, mert az a raj. Én meg Tájszon vagyok. Na, az ilyenek a rovást, intést stb. is jó esetben csak kiröhögik. Rosszabb esetben a tanárt is leköpik. Azt se tudják, mi jelentősége/következménye van a beírásnak. Bejön a kiccsalád, aztán leóbégat mindenkit.

szept. 8. 18:43
 46/63 anonim ***** válasza:
0%
44. Igen, ELHISZEM! <:O ;P
szept. 8. 18:58
 47/63 anonim ***** válasza:
0%
Vák-vák-vák-vááááááák!
szept. 8. 18:58
 48/63 anonim ***** válasza:
57%
Nem csakaz a baj a mobilok egybe ömlesztésével, hogy karistolódik, más miatt nem tesz jót neki. Mágnesesség, stb...
szept. 8. 20:16
 49/63 anonim ***** válasza:
0%
Jó lesz ez így, hisz magyarok vagymuk vagy nem?!
szept. 8. 20:18
 50/63 anonim ***** válasza:
57%

"Én meg Tájszon vagyok."

Kit érdekel hogy Tájszon vagy! Miért, leversz?! Működik a jelzőrendszer!

Megkapod az intődet, figyelmeztetődet, rovódat, kicsapásodat és ANNYI!

szept. 8. 20:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!