Az iskolában van joguk a tanároknak ok nélkül elvenni a telefonom és átnézni a képeket és a csoportokban készült képeket?
Nincs joga elvenni, maximum elkérni van joga, csak ezzel a legtöbb diák vagy nincs tisztában, vagy nem mer nemet mondani.
Én sem mertem sokáig nemet mondani, de végzősként már az igazgatónak is mondtam azt, hogy nem adom oda, mikor elkérte. Azt mondta jó, akkor ez egy szaktanári amit sose írt be végül.
Az, hogy bele is néz a telefonodba az engedélyed nélkül, ennél is durvább, nem hagynám.
Engem azért ez az "ok nélkül" érdekelne. Gondolom nem vette ki a kikapcsolt/elnémított telefont a táskádból.
Nincs hozzá joga egyébként, még elvenni sem, tartalmat nézegetni főleg, viszont lehet olyan helyzet, amikor meg tudom érteni.
Kedves 6. válaszoló
Én ezen a héten nem voltam suliban és az osztály csoportba írták hogy mindenkinek a telefonját átnézik ebbe a messenger csoportokat és a galériát értem. Én sosem csinálok a tanáról képet de a csoportba van hogy küldenek be és ha meglátják akkor akár intőt is kaphatnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!