Miért van mostanában ennyi panasz a gólyatáborokra?
Én 2009-ben voltam gólyatáborban, és konkrétan levizelték egymás fejét a gólyák, meg lehányták egymást.
Nekem is panaszt kellett volna tennem?
Szerintem az nem lett volna csicskaság ha összevered a köcsög tanárokat!
Éjszaka álarcban nem olyan feltűnő!
Aki ezt hagyja az ugyanolyan patkány: pl. szervezők, tanárok.
Az egész a megalázásról szól!
Ez nem csak mostanában téma, már kb 10 éve is az volt, legalábbis én erre emlékszem, de lehet, hogy korábban is. Pontosan tíz éve történt egy elég nagy port kavart némi erőszakos eset, utána sorra jöttek hasonló történetek.
És egyáltalán nem baj, ha ezek kiderülnek, én pl nem tudtam róla előtte, hogy ilyenek előfordulnak. 2009-ben voltam én is gólya, de nem voltam gólyatáborban, a többiek nem is említették, hogy ilyenek történtek volna, gondolom azért nem ennyire durva mindenhol. Nekem eszembe sem jutott, hogy az is benne van a pakliban, hogy ilyen szinten megalázó és veszélyes helyzetek adódhatnak. Jobb, ha ezek kiderülnek és kicsit változnak végre a dolgok.
Sok olyan hely van, ahol vannak ilyen "beavatási" szertartások, nem csak a gólya táborokban!
És vannak kifejezetten kemények is; azokról minden érintett bölcsen hallgat.
Én is átestem egy páron: kibírtam.
Én ELTE gólyatáborban voltam 2015-ben, semmi ilyen durvulás nem volt. Annyi, hogy közös szobába tették éjjelre a lányokat és a fiúkat, (nekem ez már komfortzónán kívül esett), de nem volt semmi "olyan". (Talán annyi, hogy a másodéves csaj, aki a mi csoportvezetőnk volt, tajrészeg volt végig a 3 napban.)
Úgy érzem, kapcsolatok is épültek, mikor kezdődött az egyetem, már nem voltunk idegenek egymásnak, nagyobb volt a segítőkészség, összetartás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!