Miért van mostanában ennyi panasz a gólyatáborokra?
Én 2009-ben voltam gólyatáborban, és konkrétan levizelték egymás fejét a gólyák, meg lehányták egymást.
Nekem is panaszt kellett volna tennem?
Nem kellett, de lehetett volna.
Egyébként van egy oldal, ahol névtelenül megoszthatod a téged ért bántalmazást, legyen ez szexuális, érzelmi vagy fizikai, az élet bármely területén. Egy valakiből egy gólyatáboros sztori buggyant ki, és akik elolvasták és hasonló tapasztalattal bírtak, szintén leírták a saját élményeiket.
Ezeket a sztorikat hozta le rengeteg cikk mostanában, hiszen ilyenkor van a legtöbb gólyatábor, elég aktuális téma, mégha maguk a történetek akár 10-15 évesek is lehetnek.
Én gólyatáborban vesztettem el a szüzességem, sok pasival voltam.
Számítottam ilyesmire, és nem volt erőszak - és dobtam be magam, szabad akaratomból. Igaz, ennek 10+ éve, de még most is jó emlék.
Amikor elolvastam a kérdést, gondoltam na most jövök és leírom, hogy a fiatalok puhányodtak. De ahogy látom, te is ugyanezen a véleményen vagy kérdező.
Mindig is ilyenek voltak, de a mai fiatalok egyre jobban el vannak kényeztetve. Nekünk is mindenféle hülyeséget kellett csinálni a tűző napon, isteníteni a gólya anyánkat/apánkat, nekem konkrétan a torkomon dugtak le egy csövet, ahogy guggoltam és öntötték le a torkomon a vodkát, nem volt kellemes, de meg sem fordult a fejemben, hogy panaszt tegyek. Ugyanúgy későn kajáltunk, igaz a gyógyszereket nem vették el..
Tudtuk milyenek ezek, annak tudatában mentünk és izgultunk. Amúgymeg mindig is "beavatasként" könyveltük el fiatalon a gólyatáborokat. Én 2017-ben voltam.
Jó tudni..
A gyerekem el se fogom engedni.
6
Szóval a mai fiatalok a puhányok, nem pedig te, aki simán eltűrte, hogy egy csövet dugjanak le a torkán. :DDDDDDDDDD
Micsoda csicska alak vagy te.
Őszintén szólva most csak azért mert felkapta a média.
Mindig is tudtuk mi megy a gólyatáborokban...
De a másik, hogy az okos eszközök használatával nő a lehetőség arra is, hogy az ott történtek pillanatok alatt a neten legyenek, vagy zsarolás tárgyai legyenek, vagy darwebre menjenek a tartalmak. Pucér képek csajokról stb.akikről utána kitárgyalják hogyan vágják le fejét- szval necces. Egyre inkább.
Három oka lehet:
- más most a világ, és ami régen elfojtott sérelem, titok és tabu volt, most érzékeny közügy (tipikus példa: lmbt)
- a dominóhatás érvényesül, ha valaki végre borítja a bilit és épp fogékony rá a társadalom, akkor az eddig némán tűrő emberek is fel mernek szólalni és nyilvánosságra hozni rég eltemetett ügyeket (tipikus példa: metoo)
- nyár van és uborkaszezon, ilyenkor egy kis botrány is nagyobbat szól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!