Miért van mostanában ennyi panasz a gólyatáborokra?
Én 2009-ben voltam gólyatáborban, és konkrétan levizelték egymás fejét a gólyák, meg lehányták egymást.
Nekem is panaszt kellett volna tennem?
"Teljesen nyilvánvaló, hogy egy ilyen alkalommal nem az a cél, hogy jobban megismerjétek egymást ti gólyák, hanem hogyan tudnak a felsőbb évesek megalázni titeket"
Én ebben pont fordítva gondolkodom.
Miért kellene elfogadni, hogy valami nem arról szól amiről szólnia kellene? Miért kellene elfogadni, hogy egy alapvetően jó dolog a megaláztatásról szóljon?
Miért kell "ha nem tetszik el lehet menni/nem kell eljönni" módon működnie a dolgoknak? Pont arról kellene szóljon, hogy bátran elmehet mindenki anélkül, hogy sérelem érné.
6
Szerintem az a puhány, aki kussban tűri, hogy ledugnak egy csövet a torkán és egyéb módon megalázzák. Ez a gyáva, meghunyászkodó puhányság.
A közösségi média lehetőséget biztosít arra, hogy nyilvánosságot kapjanak ezek az esetek. 20 éve is valószínűleg sok ilyen gólyatábor volt, de akkor még nem volt olyan felület, ahol a diákok megoszthatták volna a sérelmeiket.
Én személy szerint örülök, hogy a 18-19 évesek legalább egy kicsit kiállnak már magukért végre, bár messze nem eléggé. Én azt olvasnám szívesen, hogy ezrek közösen fellázadnak.
Aki meg itt veri a mellét, hogy ő milyen kemény, amiért lenyomhattak egy csövet a torkán - haver, egy igazi büdös csicska vagy. Akkor lennél kemény, ha beintettél volna a szervezőknek és hazamész. Ha az lett volna a feladat, hogy a s€ggedbe dugják, gondolom még azt is megcsináltad volna, te csicska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!