Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért van mostanában ennyi...

Miért van mostanában ennyi panasz a gólyatáborokra?

Figyelt kérdés

Én 2009-ben voltam gólyatáborban, és konkrétan levizelték egymás fejét a gólyák, meg lehányták egymást.

Nekem is panaszt kellett volna tennem?

aug. 28. 19:46
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
89%
Én amúgy nem bánom, hogy kiverik időnként a balhét, pont a "mindig is tudtuk hogy megy" miatt. Mintha elfogadható, természetes dolog lenne ami nem az és szép csendben át kellene siklani rajta, miközben nem kell.
aug. 28. 20:45
 12/40 anonim ***** válasza:
66%
De igazából kit érdekel? Ha rosszakat hallasz róla, akkor ne menj el, ennyi. Lehet attól még ismerkedni, beilleszkedni szerintem. Én is pont emiatt nem mentem el anno, mert nem éreztem magamat sem csicskának, sem lábtörlőnek. Teljesen nyilvánvaló, hogy egy ilyen alkalommal nem az a cél, hogy jobban megismerjétek egymást ti gólyák, hanem hogyan tudnak a felsőbb évesek megalázni titeket. Ne legyél csicska, ha nem akarsz az lenni.
aug. 28. 21:01
 13/40 anonim ***** válasza:
88%
Nemrégiben volt egy, nagyon finoman fogalmazva, problematikus gólyatábor, ami elég szépen, és amúgy jogosan, kiverte a biztosítékot. Ez pedig egyre nagyobb visszhangot keltett, amire rákaptak a különféle portálok, így sorra hozták le róla a cikkeket. Erre fel pedig egyre többen merték leírni a saját negatív tapasztalataikat.
aug. 28. 21:02
 14/40 anonim ***** válasza:
9%
8, az nem puhányság, ha megcsinálom a feladatot, nem vagy tisztában a szavak jelentésével.
aug. 28. 21:18
 15/40 anonim ***** válasza:
27%

14

Én a szádba hugyoztam volna.

aug. 28. 21:21
 16/40 anonim ***** válasza:
93%

"Teljesen nyilvánvaló, hogy egy ilyen alkalommal nem az a cél, hogy jobban megismerjétek egymást ti gólyák, hanem hogyan tudnak a felsőbb évesek megalázni titeket"

Én ebben pont fordítva gondolkodom.

Miért kellene elfogadni, hogy valami nem arról szól amiről szólnia kellene? Miért kellene elfogadni, hogy egy alapvetően jó dolog a megaláztatásról szóljon?

Miért kell "ha nem tetszik el lehet menni/nem kell eljönni" módon működnie a dolgoknak? Pont arról kellene szóljon, hogy bátran elmehet mindenki anélkül, hogy sérelem érné.

aug. 28. 21:23
 17/40 anonim ***** válasza:
89%

6

Szerintem az a puhány, aki kussban tűri, hogy ledugnak egy csövet a torkán és egyéb módon megalázzák. Ez a gyáva, meghunyászkodó puhányság.

aug. 28. 21:30
 18/40 anonim ***** válasza:
83%
15, gratulálok!
aug. 28. 21:31
 19/40 anonim ***** válasza:
80%
Nincs elég koton.
aug. 29. 04:31
 20/40 anonim ***** válasza:
89%

A közösségi média lehetőséget biztosít arra, hogy nyilvánosságot kapjanak ezek az esetek. 20 éve is valószínűleg sok ilyen gólyatábor volt, de akkor még nem volt olyan felület, ahol a diákok megoszthatták volna a sérelmeiket.

Én személy szerint örülök, hogy a 18-19 évesek legalább egy kicsit kiállnak már magukért végre, bár messze nem eléggé. Én azt olvasnám szívesen, hogy ezrek közösen fellázadnak.

Aki meg itt veri a mellét, hogy ő milyen kemény, amiért lenyomhattak egy csövet a torkán - haver, egy igazi büdös csicska vagy. Akkor lennél kemény, ha beintettél volna a szervezőknek és hazamész. Ha az lett volna a feladat, hogy a s€ggedbe dugják, gondolom még azt is megcsináltad volna, te csicska.

aug. 29. 06:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!