Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy tanár súlyos hazugságokat...

Györffykee kérdése:

Egy tanár súlyos hazugságokat állít rólam, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Egy tanár súlyos hazugságokat állít rólam, azután is hogy több tanárnak is mondtam hogy nem így van. A teljes incidenset nem szeretném elmondani, annyi a lényeg hogy megalázott, a nyakamnál fogva ráncigált és mindeféle éghajlatra küldte a jó édes anyámat, és azt mondta hogy egy balf:(sz az osztály (ezt szó szerint). Felhívta az anyámat és a szemébe hazudott, olyanokat mondott hogy meg akartam támadni (ez csak nevetséges) és hogy náci vagyok, utállom a zsidókat, a színesbőrűeket is mindenkit akivel találkozom (ezt többször is bizonyítottam hogy nem igaz, főleg hogy vannak tényleg rasszista osztálytársaim ami undorító) és igazából mindent mondott ami eszébe jutott, legalábbis anyám szövegéről nekem ez jött le. És most már rendesen félek a tanároktól. Az igazgatónak szándékosan csak az én részemet mondtam, mert már kétszer volt ilyen és mindig én jöttem ki rosszabbul, mert a tanár sosem ismerte be hogy ő hibázott, velem ellentétben. Ha bárki tud bármit javasolni, hogyan lehet rá panaszt tenni vagy egyszerűen csak kirugatni mert már nagyon megérdemli, légyszives segítsen.

2024. jún. 13. 19:49
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt elsőként a szüleiddel kellene megvitatnotok. Ha támogatnak, akkor ők fognak panaszt tenni az ügyben.
2024. jún. 13. 19:56
 2/26 anonim ***** válasza:
97%

Erre bizonyíték kell sajnos.

Valami felvételt nem tudsz készíteni? Azt nem tagadja le.

2024. jún. 13. 19:58
 3/26 A kérdező kommentje:

#1 Anyám sajnos semmit nem hitt el nekem (bár a tanárnak meg nyilván elhiszi hogy náci vagyok), apukám nem velünk lakik, pedig vele kicsit jobb a kapcsolatom.

#2 Felvételt lehetetlen készíteni, jó hogy a ruhánktól nem fosztanak meg.

2024. jún. 13. 20:02
 4/26 anonim ***** válasza:
85%

Pedig manapság már kb egy kávéfőzőn is kehet filmezni. Tolltartóba, zsebbe, stb beteszed, legalábbis a hangot rögzíted.

Az se kell, hogy épp téged bántson, elég, ha hallani, hogy valakit leteremt.

Ha bármi testi dolog marad rajtad, pl megüt, elszakítja a ruhád, azt is fotózd le utána.

És ha a tiktokon 5000 ember látja ezt, az többet ér, mint az igazgatónak megmutatni. Ha az iskolán kívül van balhé, az sokkal inkább zavarja őket, mintha házon belül le lehetne tudni.

2024. jún. 13. 20:10
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrségre fáradj be és ott meséld ez ezzekett
2024. jún. 13. 20:14
 6/26 anonim ***** válasza:
87%
Erdekes anyad a tanarnak hisz, mint neked, foleg ilyenbe, hogy a gyerekem mini hitler, elegge kamuszagu.
2024. jún. 13. 20:17
 7/26 anonim ***** válasza:
80%
Rendőrség, tankerület vezetője, önkormányzat.
2024. jún. 13. 20:28
 8/26 anonim ***** válasza:
15%
Rendőrség, feljelentés, böri böri
2024. jún. 13. 20:29
 9/26 anonim ***** válasza:
71%
Nem fogják kirúgni. Pont. Te viszont átrúghatod magadat másik iskolába. Problem solved.
2024. jún. 13. 20:47
 10/26 anonim ***** válasza:
0%
Mivel alattvaló vagy, ezért lépned kell. Tanár embert nem becsmérlünk.
2024. jún. 13. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!