Egy tanár súlyos hazugságokat állít rólam, mit lehet tenni?
A következő lehetőségeket látom.
(akinek nem inge ne vegye magára)
A kérdés teljesen kamu és ebben az esetben csak egy szánalmas rágalmazó vagy.
A kérdés valós és tényleg így történt. Felmerül az újabb kérdés, hogy mi történt. Nem hiszem, hogy a tanár gondolt egyet és arra jutott, hogy na most jól keresztbe teszek Pistikének. Tehát kezdjük ott a történetet, hogy egy kis önkritika és mi is a teljes történet?
Ha pedig tényleg tettél valamit amivel mindezt ki vívtad akkor vállald a következményeket aztán maradj vagy távozz. Azért az nem kimondottan igazságos, hogy feldühítesz valakit aztán amikor vissza kapod az kedvességet akkor még te vagy felháborodva.
Nem vagyok tanár de van némi kapcsolatom iskolákkal és jó párszor találkoztam olyan esetekkel amikor például
- gyerek nyilvánosan beszólt a tanárnak, tanár elvitte az igazgatóhoz aztán a gyerek lehazudta a csillagos eget is, hogy ő nem csinált semmit
- gyerek rendszeresen zavarta az órát emiatt a tanár rendszeresen beírt neki aztán egyszer közölte a tanárral, hogy kipécézte magának a tanár
Dehogy pécézte ki csak a többi diák képes volt dolgozni órán és nem zavarta folyton az órát.
Lehet, hogy a tanár valami hasonlót adott elő és tényleg csináltál rengeteg mindent amit vagy próbálsz letagadni vagy nincs annyi önkritikád, hogy belásd mit is tettél. Ez magyarázná azt is, hogy miért nem hisz neked senki még a saját anyád sem. Pedig a szülők rendszerint nagyon elfogultak a gyerekeikkel szemben és pont, hogy a tanárt hibáztatják akkor is ha a gyerek volt az ostoba.
Tehát még mielőtt kirúgatnánk bárkit is aminek szerintem egyáltalán nem mérted fel a komolyságát, előszőr megkéne vizsgálni a teljes történetet némi önkritikával. Tudom, hogy nehéz de el kell engedni azt a gondolatot, hogy te vagy a tökéletes, szent világ közepe.
Megint az van, hogy a saját részét ködösíti a kérdező, míg elvárja, hogy vele szidjuk a másik oldalt, amit csak a saját szemszögéből mutat be.
Nem kérdező, ez nem így működik.
Hát én azért láttam olyan nagyon gáz iskolákat, ahol sajnos durva helyzetek vannak, meg járnak olyan diákok, hogy ez potenciálisan valós is lehet.
De továbbra is azt mondom, hogy bizonyíték kell. Anélkül tényleg csak rágalmazás, meg mendemonda.
17, jó nekem is leesett, hogy nem örül neki, hogy nem hisznek neki itt se. Az ügy szempontjából mondjuk ez mindegy.
De mondom, bizonyíték nélkül ebből nem lesz semmi.
Nálunk egy tanár odament egy fiúhoz óra közepén és beleordította a képebe, hogy nem kellesz. Ja, azt elfelejtettem írni, hogy a fiú már hosszú ideje, hónapok óta nem bírt viselkedni és kikészítette idegileg a tanárt a viselkedésével.
Na már most...
Valami kimaradhatott a sztoridból, mert ez így nem életkepes, amit leírtál. Nincs az a szülő, aki arra, hogy a gyereket a nyakánál fogva rángatta a tanára, megvonja a vállát és annyit kérdez, hogy mi legyen a vacsora.
Másrészt az sem életszerű, hogy a tanár gondol egyet és egy random diáknak elkapja a nyakát és üvöltözi neki, hogy "anyád egy balf.sz".
Érted, mire gondolok. Csak úgy random nem történnek ezek.
Elsősorban, miért nem hisz neked a saját anyád?
Már több gond volt veled? Hogy kisikáld magad, hazudtál? Túl sokszor kiáltottál farkast?
Vagy csak túl sok baj volt veled?
Másrészt mire reagálta azt, hogy "anyád egy balf.sz" a tanár?
"Valamiért" a kérdező eltűnt és nem akarja megosztani velünk a hiányzó információkat.
Gyanús, hogy Egy diák súlyos hazugságokat állít egy tanárról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!