Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A Kaffka margit általános...

A Kaffka margit általános iskolában (Miskolc) halt már meg valaki? VAgy történtek súlyos balesetek?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy jó helyre tettem fel a kérdésemet vagy sem.NAgyon kíváncsi vagyok.A suliban azt mondják hogy egy tanár és egy gyerek is meghalt.Én régebben hallottam olyat hogy egy gyerek tesiórán nekifutott valaminek és szétloccsant a feje.A tanárok erről nem beszélnek, de mégsem kérdezhetek rá!?Agyerekek meg nem igazán tudnak semmit.Az interneten sincs fent semmi, gondolom azért hogy ne rontsa el az iskola jó hírnevét!!Valaki tud valamit???Ha igen leírnátok??
2013. jún. 10. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:
24%
Állítólag egy egész osztály. Hirtelen furcsán kezdtek el viselkedni, majd nekirohantak a falnak és mind meghaltak.
2013. jún. 10. 17:53
 2/3 anonim ***** válasza:
58%

Miért ne kérdezhetnél rá? Ki tiltja meg?

Az már mindegy, mit válaszolnak rá.

Illetve nem mindegy, de ha azt mondják hogy nem igaz, akkor nem azt figyeld, hogy mit mondanak, hanem hogy hogy mondják, hogy hazudnak, vagy nem. Azt ki lehet szűrni.

2013. jún. 10. 22:12
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha van olyan tanárok, akivel jóban vagy, tőle megkérdezhetnéd. Én is voltam már így.
2013. jún. 24. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!