Miért nem válszol senki?
SZSZB megyei Kormànyhivatal szervezésében emelteztem történelemből.
Az írásbelimbe 10 ponton hamisítottak a javító tanárok, az esszéimet pedig áthúzták. Tettem tíz napja panaszt, de nem válaszolnak.
Mi lesz?
Elírtam idegességembe-KÉT napja.
Tíz napja csak szóbeliztem, ott se volt minden fenékig tejfel
Két nap alatt semmi nem fog történni, lehet még olyan ember elé sem került aki érdemben foglalkozna vele. A bürokrácia ilyen, sok helyen az adott napon beérkezett ügyet csak másnap szignálják ki emberre, aki majd csak azután kezd el foglalkozni vele ha épp arra jut sor a többi teendője mellett. Nem viccből vannak 30 vagy akár 60 napos ügyintési idők egyes esetekben, de ritka ahol 8 napon belül bármire is végzést hoznának.
Próbálj türelmesebb lenni.
Hivatalosan tettél panaszt?
Tudomásom szerint egyébként ez úgy megy, hogy az írásbeli megtekintésekor kell észrevételt tenni. Ezt a szóbeliig el kell bírálni. A szóbeli után már felviszi a jegyző az eredményeket, kiállítják a bizonyítványt, utána már nem változtatnak semmin.
Úgyhogy szerintem erről lecsúsztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!