Miért du 3kor lesz a ballagás? nem lenne jobb délelőtt? csoda ha senki nem fog elájulni 30 fokban a napon
Figyelt kérdés
2023. máj. 4. 14:28
1/14 anonim válasza:
Vagy áttehetnék hajnali 2-re, esetleg januárra.
2/14 Micimacko67 válasza:
Figyu kérdező, hol lesz 30 fokos meleg? Én oda mennék egy kicsit napozni...ha nem gond!
3/14 anonim válasza:
Én is követlek 2-es nálunk szr időt mond.😆
4/14 anonim válasza:
Szívesen minthogy elvigye a házat a hurrikán. 🤣🤦
5/14 Micimacko67 válasza:
Pici pofa...max 22-23 fok és zivatarok! Inkább az elázás miatt aggódj haver!
6/14 A kérdező kommentje:
"Pici pofa...max 22-23 fok és zivatarok! "
itt 100 ágra süt a nap egy felhő sincs az égen. 22-23 meg árnyékban van, napon legalább 30
2023. máj. 4. 14:52
7/14 anonim válasza:
Ha meg délelőtt lenne, akkor azért pampognál, hogy szabadságot kell kivenned. Nem lehetne egyszer - csak egyszer - úgy elfogadni a dolgokat, ahogy vannak?
8/14 anonim válasza:
Elmondom neked kislány, hogy azért van délután mert sok ember dolgozik és csak délután ér rá, vagy mert készülnek otthon sütés,főzés a nagy napra. Meg persze a fodrász ilyenek is közre játszanak. Könnyebb délután menni, mint reggel 8kor és a fejedben még a talu is ott van. 🤣
9/14 anonim válasza:
Én eleve érettségi vizsga utánra tenném.
k**úrvára gáz ha valaki neattán megbukik és nem jut tovább..és volt egy ballagása.
10/14 Micimacko67 válasza:
Hol van most ballagás haver? Melyik suliban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!