Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért vetik meg azt a gyereket...

Miért vetik meg azt a gyereket, aki megírja a leckéjét aztán óra elején vagy közben szól a tanárnak, hogy volt lecke?

Figyelt kérdés
A gyerek feladata kész leckével érkezni és, ebből kiindulva, minden gyerek megírta a leckét. Akkor miért vetik meg azt a gyereket, aki emlékezteti arra a tanárt, aki feltehetőleg elfelejtette, hogy adott leckét, mert lement az óra fele és nem lett ellenőrizve a házi?
2024. jan. 15. 11:03
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
#40 A szünet a tanárnak is szünet. Óra után a tanár a következő órájára készül. A tanár 45 percen keresztül áll a rendelkezésemre. Miért abban a 10 percben zavarjam, amíg enne, inna, mosdót látogatna, fénymásolna? Így a hatos ponta a válaszodnak értelmetlen.
2024. jan. 15. 14:16
 42/52 anonim ***** válasza:
100%
#39 Jó, most akkor olvasd tovább a kommentemet, amiből kivetted a "TE AKAROD TUDNI" részt, és értelmezd újra. Megvárjuk. :)
2024. jan. 15. 14:16
 43/52 anonim ***** válasza:
100%
#42 Azért egy átlag tanár szán rád időt a szünetbe. Hazugság, hogy nem.
2024. jan. 15. 14:17
 44/52 anonim ***** válasza:
100%
De te milyen jogon akarod az órát azzal zavarni, hogy a privát kérdésedet felteszed, aminek már semmi köze az adott óra tananyagához? A tanárt óra után nem akarod zavarni, de az órát képes vagy megzavarni a kérdéseddel.
2024. jan. 15. 14:18
 45/52 A kérdező kommentje:

Az óra egyik része a házifeladat kijavítása. A tanár ad feladatot otthonra, akkor azt is felajánlja, hogy leellenőrzi, rendben sikerült megoldani és mindent megértettnk. Ez az óra egy része.

A szünet pedig továbbra is szünet a tanárnak.

Továbbra sem értem, hogy egy csapat nebulónak aki tanulni jár egy iskolába miért fáj az, ha tanulással kapcsolatos dolgokat csinál az órán.

2024. jan. 15. 14:20
 46/52 anonim ***** válasza:
85%

Oké, a kérdést jelentettem. A kérdező eche értelmi fogyatékos és csak azért van itt, hogy provokáljon!

Tanulj tanárnak, végezz egyetemet, aztán majd te szabod meg az óra menetét!

2024. jan. 15. 14:22
 47/52 A kérdező kommentje:

Nem értem mi a provokálás abban, hogy felteszek egy kérdést és válaszolok a hozzászólásokra.

Feltettem egy kérdést. Egyből nekem támadt mindenki, ahelyett, hogy indulato nélül leírták volna azt, amit erről tudnak. Aztán engem szellemileg visszamaradottnak titulálva ugyanazt ismételték újra és újra.

Egyesek trollkodni is idejöttek.

Én pedig reagáltam a hozzászólásokra.

Ezért én vagyok az értelmi fogyatékos?

2024. jan. 15. 14:25
 48/52 anonim ***** válasza:
100%

Azért vagy értelmi fogyatékos, mert nem vagy képes felfogni, értelmezni a leírtakat. Leírták többen is, hogy miért utálják azokat a diákokat, akik felhívják a tanár figyelmét külön bármikor, hogy házit kéne ellenőrizni. Ha ezt az óra elején nem kapod meg, akkor menj oda a tanárhoz, mert téged ez érdekel. Vagy szerinted a tanár el fog téged óra után hajtani? Kétlem!

Ha a tanárnak nem fontos a házi ellenőrzése, akkor fogadd el. Ő tanár, ő diktálja az óra menetét. Te, mint diák, alkalmazkodnod kell hozzá. Ha kérdésed van, azt az óra után megteheted.

2024. jan. 15. 14:30
 49/52 anonim ***** válasza:
100%
Isten őrizz, hogy a kérdező tanár legyen, gyűlölnék a diákok ilyen mentalitással.
2024. jan. 15. 14:38
 50/52 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj ide, kisbarátom!

Te kezdted a kérdésed úgy, hogy "Miért vetik meg azt a gyereket..."

Erre leírják neked egy csomóan, hogy miért vetik meg az ilyet. Mindenki azt vet meg és azért, akit és amiért akar.

Hogy ez neked nem tetszik... te dolgod. Ezek normális válaszok, nem lógnak ki abból a keretből, amit te szabtál, amikor a kérdést feltetted. Nem, nem fogsz támogató válaszokat kapni, mert a magadfajta stréberek már rég a leckéjüket írják, hogy holnap is rá tudjanak kérdezni valamelyik tanárnál. Nem érnek rá a gyakorin téged támogatni.

2024. jan. 15. 15:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!