Miért vetik meg azt a gyereket, aki megírja a leckéjét aztán óra elején vagy közben szól a tanárnak, hogy volt lecke?
"Mert sokan nem csinálták meg, vagy nem teljesen, es nem akarjak hogy ellenorizve legyen."
Pedig az volt a feladat, hogy csinálják meg. Vagy majd, ha elmennek fogászatra és a fogorvos csak kifúrja, de nem tömi be a fogaikat, az is oké lesz?
Kérdező, te most egy stréber diák vagy, vagy egy hisztis szülő?
Ha szülő, akkor te nem emlékszel a saját gyerekkorodra, mikor izgultál, hogy na vajon jó lett-e, fel fognak-e szólítani, esetleg, ha hibázol, a többiek kinevetnek?
Ha diák, ugyanazt tudom én is csak írni, mint az 1-es válaszoló.
"Pedig az volt a feladat, hogy csinálják meg"
És, mi van akkor ha az volt a feladat? Lopni se szabad, és mégis lopnak. Nem mindenki precíz diák, vannak lusta, hanyag emberek, akik lesz..rják, hogy volt házi.
A stréberség szerintem még mindig nem menő a diákok között.
Ez nem stréber, hanem buzgómócsing.
A hátzi feladat azért van, hogy gyakoroljanak. Ha kéri a tanár, kéri, ha nem, akkor nem. Mivel nem jegyre megy, és nem is felmérés a célja, a tanár eldönti, hogy ellenőrzi-e, vagy nem.
Ha nem ellenőrzi, akkor felesleges zaklatni azzal, hogy "vótám házifeladat tanárbácsi". Nem fog érte jegyet kapni.
A nyaloncokat, meg a buzgómócsingokat meg sehol sem kedvelik, ahogy a bezzegszülőket sem.
Te kérdezted a puskázóst is?
Nem pedzegették még neked, hogy esetleg autista vagy?
Tök komolyan kérdezem, aki ennyire a szabályok szerint él, és ennyire nem fogja fel ennek a másokban jelentkező érzelmi hatását, ott ez felmerülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!