Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Elmennétek? Osztálytalálkozót...

Elmennétek? Osztálytalálkozót szerveznek az általános iskolai társaim. Nem szívesen mennék el, mert egyrészt nem érdekelnek, másrészt sokan csúfoltak az osztályból betegségem miatt. Nem haragszom, de nem tudok felejteni.

Figyelt kérdés
Félre tudnátok tenni ezt a negatív érzést és elmennétek a találkozóra?

2023. dec. 18. 09:43
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Én sem beszéltem egyikőjükkel sem a 20 év alatt. Az egyik srác rám írt régen, és fel akart szedni. Megmondtam neki hogy tipli, nem vagyok rá kíváncsi. A mai világban ott az FB, ha annyira érdekelne valaki, írok neki vagy megnézem az adatlapját. Sokuknak született gyereke, engem nem érdekel ez sem, meghallgatni sem akarnám a gyerekes sztorikat. Gimis sem volt mióta ballagtunk, arra se mentem volna el ha lett volna. Nem tudnék miről beszélni velük sem.
2023. dec. 20. 09:38
 22/22 anonim ***** válasza:

Egész általánosban bullyingoltak, szerinted? Eszem ágában nem volt elmenni, miután végre többé nem kellett látni a képüket.

Undorító bagázs az egész, ami azóta sem változott. Az oszitalálkozónkat egy kocsmába szervezték, mert ott jól be lehet bszni.

Na, ennyi a színvonal kb :D

jan. 13. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!