Olyan sokan mondják, hogy utálják a sulit...Csak én imádom? (Középiskola)
Persze, vannak nehézségek, meg rosszabb dolgok, de alapvetően nagyon szeretek bejárni. Persze nem a tanulás miatt, nem vagyok egy kitűnő tanuló. Nagyon jó a közösség, osztályomat is kifejezetten szeretem, crushom is az osztályba jár.❤️ Néha jobb ott a kedvem, mint itthon.
Van itt valaki, aki még ugyanígy szereti a sulit?
Szeretném ha nekem is jó közösségem lenne és jó tanuló is lennék(hiányoznak a jó képességek), és otthon is biztatnának, lenne jövőképem, és ha nem csak nézegethetném aki tetszik.
Tehát az embered nem én leszek, nem szeretem.
3, nem mindenkinek egész nap buli. Van akinek egész napi stresszforrás, ugyanis a négyesért kiabálnak vele otthon, a hármassal haza se mer menni, a tanárok ebben élvezkednek, hogy hehehe a gyerek megint stresszel és azért is adjunk rosszabb jegyet, hogy az anyuka-apuka lássa, hogy lehet a gyerek négyes tanuló, de segítséget a tanulónak nem nyújtanának, mert te 14-17 évesen már legyél felnőttés állj ki magadért, aztán otthon a gyerek meg jól megkapja a magáét, hogy biztos Facebookozott tanulás helyett és, hogy most már tényleg vége, mert egy lusta hülye gyerek nem kell a családba és 4,6-al csak semmi sem lesz belőle, talán wcs néni sem.
Aztán másnap meg ott heherésznekna tanárok és adják fel az újabb karom vastagságú anyagokat.
Tanárok elvárása is irreális, tanulj úgy az órájára, mintha az lenne a legfontosabb, de
a legtöbb, ha bepöccen otthon valamire, a diákokon vezeti le, aztán mondja nulla kérdésed lehet, hagy őt békén, vagy egyesek utálják, ha kérdezel, mert kötözködésnek fogják fel vagy csak félbe lettek szakítva.
Aztán írj náluk ötöst persze, a mindenféle büntető dolgozaton is, de ha puskázol, mert szeretnéd, ha otthon nem törnék be az orrod, akkor meg a tanár van kiakadva.
Aztán ugyanezek a tanárok mennek kornyikálni az udvarra, miközben kalimpálnak a táblával, hogy joguk van sztrájkolni és szegény ők...
"crushom is az osztályba jár.❤️"
Ez nem középiskola ez középóvoda...
Összességében szerettem a középiskolát, egész összetartó osztályunk volt, szerencsére jó is volt az alaphangulat. Rengeteg program volt, osztályversenyek is rendszeresen voltak, meg valahogy olyan családias érzetet keltett a suli.
Nem volt minden fenékig tejfel, meg 1-2 tanárt nem ártott volna elkerülni osztályszinten, mégsem bántam meg, hogy oda jártam. Sokszor volt nálam is példa arra, hogy ott jobb kedvem volt, mint otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!