Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Elmennétek? Osztálytalálkozót...

Elmennétek? Osztálytalálkozót szerveznek az általános iskolai társaim. Nem szívesen mennék el, mert egyrészt nem érdekelnek, másrészt sokan csúfoltak az osztályból betegségem miatt. Nem haragszom, de nem tudok felejteni.

Figyelt kérdés
Félre tudnátok tenni ezt a negatív érzést és elmennétek a találkozóra?

2023. dec. 18. 09:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

"nem érdekelnek"

Akkor minek mennél el?

2023. dec. 18. 12:22
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha azt irnad, csufoltak, de erdekelnek, es szivesen lennel ott lathatatlanul, akkor ertenem, hogy kerdezed. De igy ez szerintem egyertelmu. Raadasul nem egy temetes, amire illik elmenni.
2023. dec. 18. 12:48
 13/22 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. Sokáig azt feltételeztem magamról hogy eltúlzom így 35 évesen is, de úgy érzem nem mindent kell elfelejteni és "megbocsátani". Nem vagyok lábtörlő, és ne érezzék azt mintha egy csip-csup dolog lett volna. Nem volt az számomra, majdnem az öngyilkosságba kergettek.
2023. dec. 18. 12:52
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem megyek olyan emberek közé, akik nem érdekelnek. Nincs olyan felesleges időm, amit ne tudnék jobban eltölteni. Nem tartozol senkinek magyarázattal vagy megbocsátással.
2023. dec. 18. 16:00
 15/22 anonim ***** válasza:
85%

Azt hittem, olyan húsz év körüli vagy, abból, hogy ált. isi találkozót szerveznek. Én azóta nem láttam őket, hogy elvégeztem az általánost, és nem is foglalkoztatnak. Egyikük egyszer megkeresett, de leráztam nagyon hamar, már nem is emlékszem rájuk, pedig én szerettem suliba járni. Ezen egyáltalán ne pörögj, hogy el kéne menned vagy hogy egyáltalán reagálnod kéne rá.

Azt hiszem, elég nagy trauma érhetett, hogy 35 évesen még felkavar. Lehet, hogy ezeket át kéne beszélned valakivel. Esetleg azon gondolkodsz, hogy elmész és találkozol azokkal, akik bántottak, és lehet hogy bocsánatot kérnek, vagy enyhülnek a rossz emlékek? Nem hiszem, hogy ez történne. Nagy valószínűséggel nem jönnek el, aki eljön, az meg nem emlékszik arra, hogy bántott, vagy tök másra emlékszik. Osztálytalálkozótól függetlenül próbáld meg helyrehozni magadban azt az időszakot, hogy ne cipeld tovább.

2023. dec. 18. 18:23
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem kavar fel, de nem tudnék úgy tenni mintha mi sem történt volna. Igazad van hogy nem emlékeznének rá, vagy az arcomba mosolyognának. Nagyon szégyelltem akkor a betegségemet, amiből azóta kigyógyultam. A legnagyobb aljasság ha valakit a betegsége miatt cikiznek. Ez akkor nagyon érzékeny pontom volt. Bocsánatot nem várok el egyiktől sem, ez az ők szegénységi bizonyítványuk volt. Az életemről meg nem szívesen mesélnék nekik amúgy sem. Ki is léptem az FB csoportból azóta, nincs mondandóm számukra.
2023. dec. 18. 18:30
 17/22 anonim ***** válasza:
Az előzőeken voltál?
2023. dec. 18. 18:36
 18/22 A kérdező kommentje:
Ez lenne az első szervezés.
2023. dec. 18. 18:54
 19/22 anonim ***** válasza:
85%

Én se mennék el ha lenne osztálytalálkozó. Se az általános iskolásra, se a középsulisra. Nekem ezek nem fontosak mert nem hagytak akkora nyomot bennem ezek az évek pozitív értelemben.

Mondjuk még nem volt általános iskolai, igaz még csak 8 éve ballagtam. Lehet majd 2 év múlva szerveznek. Vagy már az is lehet, hogy volt csak nem szóltak róla.

2023. dec. 20. 03:10
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha maradt volna valaki, akivel jóban vagyok és találkozni is szoktunk, akkor lehet elmentem volna a miénkre. De 10 éve egy szót nem beszéltem senkivel, mégis minek menjek el? Felesleges. Ráadásul a szervezőnek az a mondata hogy: "én örülnék neki ha eljönnél" úgy, hogy 4 év alatt kb 2 mondatot beszéltünk, több mint vicces volt.
2023. dec. 20. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!