Elmennétek? Osztálytalálkozót szerveznek az általános iskolai társaim. Nem szívesen mennék el, mert egyrészt nem érdekelnek, másrészt sokan csúfoltak az osztályból betegségem miatt. Nem haragszom, de nem tudok felejteni.
"nem érdekelnek"
Akkor minek mennél el?
Azt hittem, olyan húsz év körüli vagy, abból, hogy ált. isi találkozót szerveznek. Én azóta nem láttam őket, hogy elvégeztem az általánost, és nem is foglalkoztatnak. Egyikük egyszer megkeresett, de leráztam nagyon hamar, már nem is emlékszem rájuk, pedig én szerettem suliba járni. Ezen egyáltalán ne pörögj, hogy el kéne menned vagy hogy egyáltalán reagálnod kéne rá.
Azt hiszem, elég nagy trauma érhetett, hogy 35 évesen még felkavar. Lehet, hogy ezeket át kéne beszélned valakivel. Esetleg azon gondolkodsz, hogy elmész és találkozol azokkal, akik bántottak, és lehet hogy bocsánatot kérnek, vagy enyhülnek a rossz emlékek? Nem hiszem, hogy ez történne. Nagy valószínűséggel nem jönnek el, aki eljön, az meg nem emlékszik arra, hogy bántott, vagy tök másra emlékszik. Osztálytalálkozótól függetlenül próbáld meg helyrehozni magadban azt az időszakot, hogy ne cipeld tovább.
Én se mennék el ha lenne osztálytalálkozó. Se az általános iskolásra, se a középsulisra. Nekem ezek nem fontosak mert nem hagytak akkora nyomot bennem ezek az évek pozitív értelemben.
Mondjuk még nem volt általános iskolai, igaz még csak 8 éve ballagtam. Lehet majd 2 év múlva szerveznek. Vagy már az is lehet, hogy volt csak nem szóltak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!