Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Középiskolás korosztályból...

Középiskolás korosztályból sokan miért képtelenek őszinték lenni?

Figyelt kérdés
Eddig ahánnyal beszéltem mind sunyi és hazudós volt
2023. dec. 15. 18:12
 1/5 anonim válasza:
100%
Jobbnak próbálják magukat mutatni az átlagnál,lázadnak,azt hiszik övék a világ.Azt hiszik menők,közbe még sehol se vannak
2023. dec. 15. 18:27
 2/5 anonim válasza:
100%

#1 válaszoló vagyok:Kiegészíteném az előző válaszom,azt hiszik ha jobb képet hazudnak magukról mint amik,menőbbek lesznek és kitűnnek a tömegből.Az igazi kamaszok,akikkel tényleg lehet(ne) beszélgetni,és nem hazudnak,azok ki vannak közösítve,ők a csendes diákok.De amúgy,tisztelet a kivételnek.

Üzenettel:Kiközösített 18éves srác

2023. dec. 15. 18:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Felnőtt korban is hazudós sunyi mindenki
2023. dec. 15. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem láttak megfelelő szülői példát.
2023. dec. 15. 22:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Mert kinőttek a gyerekk9rból, de nem felnőttek még. Sokan mondják, hogy a gyerekek őszinték, ami igaz is viszont kinövik kamaszkorukra. De még nem tudják felnőttek módjára kezelni, ezért ilyenek.

Van akiben ez felnőtt korára is megmarad, van akiben nem.

2023. dec. 25. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!