Osztálytársak, titeket zavar ha sokan náthásan, vagy eléggé betegen mennek be a suliba?
Aki épp meghalni készül és szüttyög, köhög, krákog és hallod, hogy liftezik a fika nonstop, az igen idegesítő.
Ha valaki orrot fúj, olykor köhög egyet, mert épp kijött a betegségből, de nyilván pár napig még kellemetlen lehet neki, de alapvetően nem zavaró és nem nonstop szenved, akkor oké.
Egyébként meg minél messzebb ülök, ha megtehetem. Nem vagyok rá kíváncsi, hogy hogyan betegeskedik valaki, undorító, én is otthon maradok, ha annyira rosszul vagyok.
Addig nem zavar, amíg napi 2-3x fúj orrot, néha köhög vagy be van rekedve, de ha 0-24 folyik az orra, fuldoklik és nem tud beszélni akkor maradjon otthon, én nem kérek a bacijaiból.
Egyszer egyik idióta osztálytársam bejött lázasan, mert hogy csak megfázott, aztán karanténba kerültünk miután csinált egy Covid-tesztet :D
Miért lettünk lepontozva? XDD
#5 igen, többek között én is, de nekem csak a teszt lett pozitív, semmi tünetem nem volt.
Az nem zavar egyébként, ha csak néha orrot fúj és orrhangja van.
Feltételeztem, hogy nem te voltál :D
Láz, köhögés, orrfolyás, etc... Tipikus Covid tünetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!