Osztálytársak, titeket zavar ha sokan náthásan, vagy eléggé betegen mennek be a suliba?
Figyelt kérdés
2023. máj. 15. 16:04
11/17 A kérdező kommentje:
10 akik tünetesek lettek mérgesek voltak rá? Beolvastak neki?
2023. máj. 15. 17:42
12/17 anonim válasza:
Engem azért zavar, mert rohadt idegesítő hallgatni, ahogy valaki szipog, fájdalmasan "nyögve" veszi a levegőt a száján át mert tiszta genya a komplett légzőrendszere, 5 másodpercenként hurutos köhögőrohamot kap, állandóan fújja az orrát, bontogatja a cukrot, esetleg még teát is szürcsöl. Mikor ezt kell hallgatnom, úgy hogy közben folyamatosan koncentrálnom kéne mert hát órán ülök, fél óra után már azt fontolgatom hogy mindjárt én megyek haza.
13/17 A kérdező kommentje:
12 az zavar, hogy elkaphatod?
2023. máj. 15. 18:12
14/17 anonim válasza:
Nem, mert sajnos én is bemegyek, egyetemen nem igazán hiányozhatok. Azt értékelem, ha felraknak egy maszkot, de igazból arra sem akadok ki ha nem, ilyen az élet.
15/17 anonim válasza:
#11 azért nem, mert tőle kaptuk el, inkább azért, mert lázasan jött be
16/17 anonim válasza:
Engem nem zavar.Szerencsére nem kapok el könnyen a betegséget.Az viszont zavar ha bejön betegen és mindenkire ráköhög,rá ja tüsszent és nyilvánosan jatsza a "mindjárt meghalok" dolgot.
17/17 anonim válasza:
Ha nincs lázam akkor simán megyek suliba. Nasivin sokat segít ha taknyos vagyok.
Egy sima megfázással nem maradok otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!