Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Egyik fiú osztálytársam állandóan csesztet. De lányok közül csak engem! Hozzá se szóltam, amikor ezt elkezdte. Sokszor veszem észre, hogy amikor valamiért hátrafordul, rám -rámpillant. Lehet tetszek neki, de nekem ő nem? Szeretnék végre erre magyarázatot találni, mert idegesít. A "ne foglalkozz vele" meg a "szólj neki, hogy zavar" típusú válaszokat nem szeretnék, mert ezeket már próbáltam. (legalábbis szólni neki)2017. dec. 11. 15:18
1/2 anonim válasza:
Mert utál, azért. Honan a jósgömbből találjuk ki, hogy mi baja veled?
2/2 anonim válasza:
Nem tudjuk, azt sem hogy tetszel-e neki, azt meg pláne nem, hogy ő tetszik-e neked. Azt tudnod kéne azért. Hogyan csesztet, mit követ el ellened? Mert eddig csak annyit tudunk, hogy a szerencsétlen néha rádpillant.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!