Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A pedagógusok miért olyan...

A pedagógusok miért olyan sértődékenyek?

Figyelt kérdés

A lányom általános iskolás, az apja természetét örökölte és elég nagyszájú, szókimondó.

Az egyik pedagógusnak azt mondta,hogy be van golyózva, mert kissé ingerülten reagált egy jelentéktelen dologra.

Nemrég nyert egy fizika versenyen, mindenki gratulált neki, kivéve az a pedagógus, akinek "beszólt"

Én ápolóként egy idősek otthonában kezdtem a karrieremet.Volt eset, amikor a demens bácsi megfogta a melleimet.

Meg kellett volna sértődnöm és szexuális zaklatást kiabálni, illetve ignorálni a hozzátartozóit?

Nem tettem meg, mivel a foglalkozásommal jár az ilyesmi.

Egy pedagógus is lehetne annyira intelligens,hogy tudja,hogy ez a foglalkozásával jár.

2023. dec. 10. 15:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

"A pedagógus meg tanuljon önkontrollt"

És a gyereked?

2023. dec. 10. 16:26
 12/23 A kérdező kommentje:

11#

A gyerek az gyerek.

A pedagógus viszont felnőtt ember.Nem kellene a hangját indokolatlanul felemelnie, ezzel provokálva a gyerekeket.Persze,hogy beszólt neki.

Nyilván, ha a helyében lettem volna, én nem szóltam volna be, de én másfajta személyiség vagyok.

Egy olyan erős személyiségű ember, mint amilyen ő, hangot ad nemtetszésének.

2023. dec. 10. 16:46
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

"A pedagógus meg tanuljon önkontrollt, ne reagáljon túl mindent és akkor nem kap negatív beszólást."

Igazából a pedagógust is úgy nevelték a szülei, mint te a lányodat. Kiállt magáért.

Sőt a pedagógusnak ilyen az alaptermészete.

És bocsi, de egy fizika versenytől nem lesz öregebb az iskola neve. Az én iskolámból sokan nyertünk megyei és országos versenyeket, ezek 5-10-en évek múlva már sehol sincsenek. Ez a teljesítmény inkább a lányodé, ne akard azt mondani, hogy az iskoláért és a benne dolgozókért indult a versenyen. Azért indult mert ügyes és okos, megméretette a tudását. De nem azért indult, hogy messzire vigye a Mucsaröcsögei Gipsz Jakab Általános Iskola nevét.

2023. dec. 10. 17:01
 14/23 anonim válasza:
100%
Na jó, ez egy troll.
2023. dec. 10. 17:28
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Azzal is számolj, ha a munkahelyen a főnöknek szól be, ott esetleg nem csak megsértődik a főnök és nem gratulál neki, hanem ki is rúgja.
2023. dec. 10. 18:00
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Simán neveletlen a gyereked. Ha te meg papucs vagy akkor kamaszként megesz majd téged reggelire ha már most ekkora szája van.
2023. dec. 10. 20:27
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy demenst egy pofátlan, neveletlen gyerekhez hasonlítani... Nincs nagyon min csodálkozni
2023. dec. 10. 21:51
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi lesz akkor kérdező, ha a lányod olyan jó lesz fizikából, hogy úgy dönt, fizika tanár lesz? Akkor ha jól értem, pedagógusként tanuljon önkontrollt, vigyázzon a szájára, jaj de akkor már nem állhat ki magáért ugye?

Akkor vigyázz, hogy az okos értelmes és intelligens lányod nehogy pedagógusnak menjen, mert még visszanyal a fagyi!!!

2023. dec. 10. 21:56
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Pedagógus vagyok. Megsértődtem.
2023. dec. 10. 21:57
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

A pedagógus tanult önkontrollt, mert nem kente képen visszakézből a lányodat. Az meg nem túlreagálás, hogy nem gratulált. Pláne, ha nem az ő tárgya. Az ember annak gratulál, akinek szívből szeretne, nem kötelező. Én egyébként gratuláltam volna, azt mondtam volna: "Na, most már csak viselkedni kellene legalább fele annyira megtanulni, mint ahogy a fizikát megtanultad."

A másik gondolatom: otthon nem szokta átlépni a határokat, írtad. Nos, eddig. De mit csinálsz majd, ha neked mond valami tolerálhatatlant, mert még csak gyerek a gyöngyvirág, nem kell megtanulnia az önkontrollt. Gondolom, pislogsz majd, mint béka a miskolci kocsonyában.

2023. dec. 12. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!