Szerintetek ezen tényleg be kéne sértődniük felnőtt ember létükre?Ti mit csináltatok volna?
Felnőttoktatásra járok tehát 20 évestől elkezdve van 50 éves is
Instagramon nagyon sok toxicus tartalmat követtem,vagy olyan embert akivel már nem beszélek,de nem érdekelnek a tartalmai.
Szóval az összes ilyet kikövettem,a páromat követem az instán,illetve a testvéremet
Az “osztályba” év elején mindenki bekövette a másikat mindenhol,és tegnap odajött hozzám 2 “osztálytárs” eléggé felháborodva,hogy mi jogon követtem ki őket,és hogy mi a f@sz bajom van(szó szerint)
Mondtam hogy neharagudjatok de csak 2 embert szeretnék követni
Mire ebből egy vita alakult ki hogy biztos a párom mondta ezt nekem,és ne hagyjam magamat irányítani,lépjek ki azonnal a kapcsolatból.
Mondtam hogy nem,nem az ő ötlete volt,csak így láttam jónak.
Rettenetesen gyerekesnek tartom ezt felnőtt emberektől,ti mit tettetek volna ebben a szituációban?
Szerintem inkább letörölni lett volna érdemes az insta profilomat,abból lehet nem lesz ez😃
Őszintén nekem nagyon rosszul esett hogy így betámadtak,nem hittem volna hogy ebből bármi balhé lehet
Nem szeretnék senkit megbántani, de úgy érzem, hogy az Instagramon megosztott tartalmaik jelenleg nem igazán érdekelnek,és lehet ez bután hangzik de nem vagyok kiváncsi egy random losztálytársam”-nak az életére
Lehetséges hogy tényleg kicsit bunkó húzás volt ez tőlem,és pluszban ők még túlreagálták?
Nyugi,mond meg, hogy ehhez amúgy tényleg semmi közöd
Mondjuk ha velem történt volna ez akkor a köcsögöt hozzátenném mer' az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!