Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Elvárható a tanítóktól, ha...

Elvárható a tanítóktól, ha kint vannak 3-an "figyelnek" a gyerekekekre, hogy szóljanak már a kicskre, ne ugráljanak fetrengjenek a tócsákban?

Figyelt kérdés
Előttem történt (épp megérkezetem), kb a tanítók előtt 10 méterre a kicsik nagyon durván vizeztek, az egész gyerekem csuron víz, zoknijából folyt. És a tanítók csak csacsogtak egymással, senki nem szólt oda. Vártam picit, hisz már mindegy volt, de kollektíve arrébsétáltak. Nagy az elvárásom? Értem én, hogy szereti a sarazást, vizezést, de ha ma 4-re megyek, akkor egész nap a hideg vizes nadrágban, teljesen vizes zokniban van a gyerek. Ez a problémám nem a kosz.
2023. nov. 17. 13:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
19-es, nem mindegy, hogy kívülről vizes lesz a nadrágod, vagy a cipőd (belülről) és a zoknid is vizes. Ez utóbbitól nagyon is meg lehet fázni, az előbbiből (ha meleg, száraz terembe mennek be) szinte sosincs megfázás.
2023. nov. 17. 20:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!