Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Elvárható a tanítóktól, ha...

Elvárható a tanítóktól, ha kint vannak 3-an "figyelnek" a gyerekekekre, hogy szóljanak már a kicskre, ne ugráljanak fetrengjenek a tócsákban?

Figyelt kérdés
Előttem történt (épp megérkezetem), kb a tanítók előtt 10 méterre a kicsik nagyon durván vizeztek, az egész gyerekem csuron víz, zoknijából folyt. És a tanítók csak csacsogtak egymással, senki nem szólt oda. Vártam picit, hisz már mindegy volt, de kollektíve arrébsétáltak. Nagy az elvárásom? Értem én, hogy szereti a sarazást, vizezést, de ha ma 4-re megyek, akkor egész nap a hideg vizes nadrágban, teljesen vizes zokniban van a gyerek. Ez a problémám nem a kosz.
2023. nov. 17. 13:12
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Lepasszolni az iskolába??? ez mi?? Kötelező az iskola. És a szülők kvára nem fognak tudni semmin váltotóztatni!!! Nem tűnt fel, hogy a kormány csinálja mindenzt??? Kiállhatsz itt bármiért, azok röhögnek amarkukba, éjszaka egyedül meghozzák mindenről adöntést. Erről se a gyerek, se a szülő nem tehet.
2023. nov. 17. 13:42
 12/21 A kérdező kommentje:
*változtatni
2023. nov. 17. 13:43
 13/21 anonim ***** válasza:
64%
Azért ha nem csak tanárok és diákok tüntettek volna, hanem a szülők tömegei, lehetett volna változást elérni.
2023. nov. 17. 13:48
 14/21 A kérdező kommentje:
Ebben az országban? Hol élsz te? Nem tűnik fel, hogy hülyét csinálnak mindenkiből??
2023. nov. 17. 13:49
 15/21 anonim ***** válasza:
63%
Honnan tudod, hogy nem szóltak rá a gyerekedre, hogy ne tapossa a tócsát, csak az újrakezdte? Vagy más szülők azert akadtak ki, hogy miért szól a gyerekre, úgyhogy mostmár nem szól semmiért.
2023. nov. 17. 14:45
 16/21 anonim ***** válasza:
21%
Ha agyonütik egymást azt se veszik észre. Szarnak az egészre.
2023. nov. 17. 16:41
 17/21 anonim ***** válasza:
63%
A szülő hányszor szól rá a kölykére mondjuk a tömegközlekedésin, hogy ne vinnyogjon már? Nem minden a tanáron, az óvodapedagógusokon és hasonlókon múlik.
2023. nov. 17. 17:18
 18/21 A kérdező kommentje:

Sok ész van nálad látom. Mi köze a sulihoz a tömegközlekedésnek? Vinnyogástól nem leszel beteg. Gyerekek a tanárokra vannak bízva! Ha nem megyek érte 3.5 órán át csuron vizes cuccba s gyerek.

Baj van a toronyban. Asszem ami a tanár szeme előtt történik az rajta is múlik! Pár percet álltam mögöttük, de csak beszélgettek aztán megjött a harmadik a cigizesből és együtt ellenkező irányba sétáltak.

2023. nov. 17. 18:04
 19/21 anonim ***** válasza:
77%

Gyerekkoromban (80-as évek) egy nap nagy hó esett, és a suliban az egész 20 perces hosszú szünetet kint töltöttük az udvaron, hógolyóztunk, hóembert építettünk, fetrengtünk a hóban. A tanárok nem szóltak semmit, az ajtóban állva nézték. Utána bementünk és az egész napot csurom vizes ruhában ültük végig. Ez is falusi iskola volt, a tanteremben kályha volt, ami nem tudta átfűteni a termet, szökött ki a meleg a régi ablakokon keresztül. És tudod mi történt? Semmi. Hazamentünk vizes ruhában délután. És az egész nap egy jó emlék, az ilyen emlékek miatt szeretem a telet. Ott voltunk abban a pillanatban, megéltük, kiengedtük az energiáinkat és jól éreztük magunkat.

Te meg ne görcsölj már ezen, hogy vizes ruhában ültek volna és akkor világvége lett volna. A gyereked jól érezte magát egy rövid ideig a pocsolyázással, ne sajnáld tőle. Igen, a vizes ruhában meg lehet fázni, de nem törvényszerű, és az sem a világvége. És ha végigül négy órát vizes nadrágban, akkor legközelebb meggondolja, hogy összevizezze-e magát. Te meg tölts magadnak egy pohár bort és lazulj már el.

2023. nov. 17. 19:29
 20/21 A kérdező kommentje:
Gyerekkorunkban nem küldtek haza , ha egyet tüsszentettünk! ez az igazság. Az meg hogy mennyire lemaradt, ha náthás lesz a lőtéri kutyát nem érdeklil, csak az elvásárok vannak, ami nem lenne baj, ha küldenék a leckét. Szóval ez a gond. Olyan betegen jártam iskolába, hogy ajjaj. most meg köhintesz, vagy fújod az orrod, zavar haza a többit meg oldja meg anyuka. Hát jóhogy nem vágyom arra, hogy megfázzon, felfázzon. Alapban nem érdekelne, van immunrendszer, majd ledolgozza. De a covid óta mindenki meghülyült. Legalábbis erre.
2023. nov. 17. 19:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!