Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan alakult az élete a...

Hogyan alakult az élete a menő és a csendes osztálytársaknak később? Oszálytalálkozó milyen volt?

Figyelt kérdés

Nálunk pl. volt egy népszerű csaj, akinek a szülei egy jól menő kocsmát üzemeltettek. Mind azt hittük, majd átveszi, de ő elment egyetemre. Most, mikor találkoztunk mondta, hogy van állása, de nagyon keveset keres.

A népszerű srác fitneszedző lett, az egyik csóró, csendes srác jól kereső mérnök.

Nálunk kiutált gyerek nem volt, de érdekes módon a csendesebbeknek jobban megy a szekér.

Én voltam pl. a legcsóróbb és mellé eléggé félénk nyuszi is, elképzelhetetlennek tartottam, hogy külföldre kikerülök és maradok is, aztán most már sok éve szállítmányokat fogadok és küldök egy cégnél idegen nyelven.

Kíváncsi vagyok, kinél hogy alakult, a jó kezdet megkönnyítette a felnőtt élet elkezdését, vagy sem?

#osztálytalálkozó #Népszerű osztálytárs #Félénk osztálytárs
ma 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem méregetem az életem máséhoz, illetve másokét egymással. Még ha tudnám is, ki mennyit keres (de alapból nem érdekel), akkor is csak egy szempont lenne a sok közül.
ma 13:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Én kíváncsi vagyok, kinek hogy alakul, a legtöbb osztálytársamat kedveltem, szóval nem rosszindulatból.
ma 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!