Van / volt olyan osztálytársatok, aki nagyon csendes? Hogy viszonyultok / viszonyultatok hozzá?
Általánosban ki volt rekesztve,de különösebben nem bántotta senki.
Gimiben rátudtunk,hogy olyan,de bevontuk mindenbe,nem volt kiközösítve. Gimiben jó,összetartó csapat voltunk.
Én viszonylag csendes voltam, de volt nálam még csendesebb osztálytársam is. Őt néha, nagyon ritkán húzták azzal, hogy mikor szólal már meg... engem inkább azzal szekáltak, hogy jó tanuló voltam, stréberezés meg ilyenek... de később nem piszkáltak ezzel, mikor rájöttek, hogy nem nyalok a tanároknak, hanmem csak egyszerűen jól tanulok, meg szimpatikus volt nekik, hogy nem szálltam magamtól el (ellentétben egy másik eminens osztálytárssal)... egy évfolyamtársam maradt ilyen szekálós típus, azt letojtam.
De amúgy kb. békén hagytak minket, kiközösítva sosem voltunk, max. nem keresték annyira a társaságunkat, mint pár közösségibb, hangosabb arcnak.
Ő meg egy sebfej, mert kreténnek hívott minket. Ha te vagy az és magadra ismertél akkor tudd meg hogy már mindenkinek elmondtuk hogy kreténnek hívtál minket és már mindenki sebfejnek hív a hátad mögött.
Én az voltam, főleg, hogy akkoriban a tanyasi iskolákat akkoriban robbantották szét, és egyedül maradtam a falusi iskolában tanyasi gyerekként, mert szétszórtak minket 3 iskolában.
Nem nagyon kívánom senkinek se, akkor is megvoltak a piszkálások, iskolán kívül csoportos terrorizálások, stb. Ezektől még jobban bezárkóztam, és inkább tanultam ezerrel, és alig vártam, hogy megszabaduljak az általánosból..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!