Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van / volt olyan osztálytársat...

Van / volt olyan osztálytársatok, aki nagyon csendes? Hogy viszonyultok / viszonyultatok hozzá?

Figyelt kérdés

2022. jún. 5. 12:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Általánosban ki volt rekesztve,de különösebben nem bántotta senki.

Gimiben rátudtunk,hogy olyan,de bevontuk mindenbe,nem volt kiközösítve. Gimiben jó,összetartó csapat voltunk.

2022. jún. 5. 12:11
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Békénhagytam. Nem erőszak a disznótor, ha nem akar velem beszélgetni meg barátkozni (legalábbis ennek jeleit mutatja), akkor nem piszkálom.
2022. jún. 5. 12:42
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

Én viszonylag csendes voltam, de volt nálam még csendesebb osztálytársam is. Őt néha, nagyon ritkán húzták azzal, hogy mikor szólal már meg... engem inkább azzal szekáltak, hogy jó tanuló voltam, stréberezés meg ilyenek... de később nem piszkáltak ezzel, mikor rájöttek, hogy nem nyalok a tanároknak, hanmem csak egyszerűen jól tanulok, meg szimpatikus volt nekik, hogy nem szálltam magamtól el (ellentétben egy másik eminens osztálytárssal)... egy évfolyamtársam maradt ilyen szekálós típus, azt letojtam.

De amúgy kb. békén hagytak minket, kiközösítva sosem voltunk, max. nem keresték annyira a társaságunkat, mint pár közösségibb, hangosabb arcnak.

2022. jún. 5. 13:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, vannak csendes osztálytársaim. Leginkább csak ők állnak szóba velem, mert én nagyon béna vagyok a szociális helyzetekben.
2022. jún. 5. 16:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#5 elég nagy fszfejek vagytok
2022. jún. 5. 18:43
 6/10 anonim ***** válasza:
8%

Ő meg egy sebfej, mert kreténnek hívott minket. Ha te vagy az és magadra ismertél akkor tudd meg hogy már mindenkinek elmondtuk hogy kreténnek hívtál minket és már mindenki sebfejnek hív a hátad mögött.

2022. jún. 5. 18:50
 7/10 anonim ***** válasza:
3%
Miért pontoztatok le? Ez fáj, mert nem hazudtam. Az igazat írtam.
2022. jún. 5. 20:36
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
Azért pontoztak le, mert elkezdtetek valakit szekálni, amiért nem volt szimpatikus nektek, oktalanul, aztán amikor egyszer végre megelégelte, kiállt magáért, és szembesített azzal, hogy nem vagytok tökéletesek, besértődtetek, mint a fürdősk...a és még tovább aláztátok.
2022. jún. 5. 21:22
 9/10 Paczalos István ***** válasza:
100%

Én az voltam, főleg, hogy akkoriban a tanyasi iskolákat akkoriban robbantották szét, és egyedül maradtam a falusi iskolában tanyasi gyerekként, mert szétszórtak minket 3 iskolában.

Nem nagyon kívánom senkinek se, akkor is megvoltak a piszkálások, iskolán kívül csoportos terrorizálások, stb. Ezektől még jobban bezárkóztam, és inkább tanultam ezerrel, és alig vártam, hogy megszabaduljak az általánosból..

2022. jún. 7. 08:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A 30+ főből kevesen voltunk csendesek, azonban rajtam kívül 2-3-an voltak nagyon azok. Őket néha húzták a hangadók (engem is néha, bár a stréberezésem gyakoribb volt), egyiküket ki is közösítették, de a végére már inkább "csak" nem foglalkoztak vele. Páran próbáltunk vele beszélgetni, nem erőszakosan, de érezhető volt, hogy nem kér belőlünk.
2022. jún. 9. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!