Mi van az osztálytársammal? Miért beszél ilyen furán?
Termeszet unalmas tema, LOL.
Attol meg persze fura, lehet autisztikus is, de mondjuk tinedzserborben egy okos fazon is.
Már az első sorokból kiderült, hogy valami színészkedni vágyó lányka vagy, aki úgy teszi a fejét, mint aki segíteni akar.
Az előző válaszokat megerősítem, sok újat én sem tudok már mondani.
Esetleg beszélgessetek arról mit szeretnétek csinálni a jövőben. Nem életpálya tanácsadót játssz, nem úgy értem, hanem hogy milyen programok érdekelnek bennetek, mit szeretne csinálni később. Tehát ötletekről, tervekről beszélgessetek, mert az sosem fogy ki, nem úgy, mint az "ezt csinálom, azt csinálom, ez a hobbim, az a hobbim".
És te se legyél elnyomó.
Látszik picit, hogy azért is közeledtél felé, hogy neki is beadd a "hercegnő leszek"-dumát.
Persze, klassz a környezet (vagy unalmas??), viszont a csendes srác képébe tolod, a "nézz engem, igazából pont hogy nekem kell figyelem, valakinek el akarom mondani, hogy művész vagyok! Hahó!" - stílust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!