Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez miért lehet? Sokszor, és...

Ez miért lehet? Sokszor, és sok embertől megkaptam már, hogy fura vagyok. A gyerekkorom és a családi dolgaim tényleg nem túl jók, de ezt nem viszem ki magammal az életben, így nem emiatt kapom ezeket meg. 19F

Figyelt kérdés

Csendes vagyok mondhatni, nem beszélek feleslegesen és nem nyomulok úgy emberekre még osztályon belül sem.

Persze így másodévben már azért nyílok annyira, hogy hozzájuk szóljak jó néhány dologban.

De annyiszor megkaptam már szakmán például, hogy én fura vagyok, stb. Miért?

Meg a mostani osztályomban voltak olyanok is, akik bekóstolgattak és egy idő után már le kellett ezt állítani, pedig én nem bántok az osztályban senkit.

Mi olyan fura az embereknek?

2023. szept. 15. 17:39
 1/2 A kérdező kommentje:

Kaptam már olyat is, hogy én nem vagyok érdekes. Többször is a fejemhez vágták, hogy "sajnos elmentek az érdekesebb emberek".

Ez a srác 3 évig velem volt szakmán, és most lesz, hogy már 5.éve osztalytarsam.

Akkor ilyen gond nem volt vele, nem mondott rám ilyen jelzőket és elvoltunk. Ez inkább akkor kezdődött, mikor kezdett az új osztályban kapcsolódni másokhoz és bevágódni.

Látszólag előtte megsértettem őt jó néhányszor, de azzal nem akartam rosszat. Lehet ezért tette volna?

2023. szept. 15. 18:45
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Sokan jobb fejebbnek tartják a közvetlen, nyitott, sokat beszélő embereket. Ennyi az oka. Emiatt te ne valtozz meg. Nem tudnak mit kezdeni egy kicsit visszahuzodobb emberrel.
2023. szept. 15. 20:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!