Mit csináljak ha iskolai órán pisilnem kell de a tanár nem enged ki?
Figyelt kérdés
Már nagyon sokszor előfordult velem hogy óra közben/óra elején rám jött a pisilhetnék, de nem engedtek ki, és már majdnem bepisiltem óra végére. Ilyenkor mit lehet tenni?
(nem, nincsen semmilyen szervi bajom vagy betegségem. A legtöbbször ez azért történt meg mert túl sokat ittam szünetben, és/vagy nem jutottam el mosdóba)
16/L
2023. szept. 4. 03:13
21/34 A kérdező kommentje:
20as
Szerencsés vagy
2023. szept. 4. 15:29
22/34 anonim válasza:
Szerintem minden osztályban van egy pisilős gyerek. érettségiig mindenhol vot egy, alsóban is, felsőben is, gimiben is, sőt egyetemen is akinek folyton pisilnie kellett.
23/34 A kérdező kommentje:
Nálunk is mindig volt egy. Nem mindig én voltam az. Volt egy lány aki nálam is rosszabb volt
2023. szept. 4. 16:04
25/34 anonim válasza:
24, Lehiggadnál már te pisi fétises perverz állat? Menj át a szexualítás kategóriába ha ennyire nem bírsz magaddal és keress egy nagykorút aki vevő erre az undormányra!
26/34 anonim válasza:
Ismételd magadban, hogy "nem kell pisilnem, nem kell pisilnem, nem kell pisilnem..."
27/34 anonim válasza:
A szünetben először pisilni kell elmenni, és utána szabad csak inni. Délig 4 pisilésnek elégnek kell lenni, ha szervi bajod nincsen.
28/34 anonim válasza:
Egyszer volt csak nekem ilyen. Óra előtt a szokásosnál többet ittam és nem mehettem ki órán. Amikor kicsengettek azonnal futottam a wc-re és percekig pisiltem. Utána többet nem ittam magam tele a szünetben.
29/34 anonim válasza:
Felnőttoktatásban nekem hasonló a gondom. Mi kimehetünk, de a tanár nem nézi jószemmel. Az utolsó 15 percben már annyira kell, hogy azon kapom magam, hogy hintázok előre-hátra. Ettől rosszabb, mert olyan érzes tőle, mintha szét akarna pukkadni a hólyagom, de nem bírom abbahagyni, muszáj mozognom. Próbálok figyelni az órára, de csak a wc-re tudok gondolni, amitől jobban kell. Amikor vége az órának és felállok, olyan erős inger jön rám, hogy elkezdek futni ki a teremből. Ha pont foglalt a wc, akkor egy helyben ugrálok vagy toporzékolok, amíg végre kijön valaki, akit szinte fellökök ahogy rohanok a fülkébe. Van, hogy bezárni sincs időm az ajtót magam után. Kiszabadulok a nadrágból és nagyon sokat pisilek.
30/34 anonim válasza:
Hát utolsó, ha 45 percet nem bírsz ki, ott valami szervi gond van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!