Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak, veletek volt...

Mit csináljak, veletek volt már hasonló?

Figyelt kérdés

Nagyon nem bír az egyik tanár, szerintem teljesen egyértelmű hogy miért nem (nem én tehetek róla).

És pont ezért mikor esszé van vagy egyéb ilyesmi feladat, szóval mikor a tanártól függ hogy elfogadja-e vagy sem, szóval nem az A, B vagy C válaszok, akkor ez a tanár igazságtalanul osztályozza a dolgozataimat. Legalábbis így érzem:(

Pl. Ugyanazt írtam mint osztálytársam és neki elfogadta nekem nem egy szöveges feladatban.

Nyílván nem teszi tönkre ez a mindennapjaimat, de nemtudom mit tegyek.

Veletek volt hasonló:(

2022. máj. 31. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a tanár helytelennek mondja a heles válaszaidat és igazságtalnul rosszabb jegyet ad, akkor szépen elmész az igazgatóhoz és ezt megmutatod. Az igazgató egy szaktanár véleményét kikéri. Ha ő is úgy látja, hogy a válaszaid helyesek, az igazgató elbeszélget a tanárral.
2022. máj. 31. 15:24
 2/7 anonim válasza:
92%
#1 Igaz amit írsz, de sajnos olyan nehéz tanárt találni, hogy az igazgató a végén még neki ad igazat, nehogy elmenjen (sajnos). Az más kérdés hogy érdemes-e vele foglalkozni, mert pl ha etika vagy ilyesmi az adott tantárgy akkor szerintem hagydd az egészet, nem ér annyit az egész, hogy foglalkozz vele.
2022. máj. 31. 15:30
 3/7 anonim ***** válasza:
1. válasz a helyes :)
2022. máj. 31. 15:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igazgató szerintem is. Én mondjuk nem hiszek a nem én tehetek róla szlogemben, bátyám is mindig ezt mondta, de tudtam, hogy miért nem bírja a tanár. Vagy beszélj vele, tisztázd le, mert ő is emberből van, de ha nem akarod és tényleg igazságtalanul ad jegyet, akkor igazgató.
2022. máj. 31. 15:32
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,

#4 én egy csendes gyerek vagyok, nem zavarok senkit meg ilyenek. Az hogy nem én tehetek róla azt jelenti, hogy már mikor elkezdtem a gimit és megkaptam ezt a tanárt már rögtön látszott hogy mi a helyzet.

Mert a nővérem is ebbe a suliba járt és egyszer összevesztek vagy legalábbis nem szerették egymást, ezért ilyen velem (ő valóban szeretett órán beszelgetni stb.)

De ennek is már vagy 9 éve és én soha nem zavartam az órát vagy ilyenek, egyszerűen úgy érzem hátrányból indultam:(

Amit a 2. Valaszoló írt, abban van igazság, lehet hagynom kéne. Nem szeretek sőt utálok járkálni tanárokhoz panaszkodni.

Arra gondoltam hogy jövőre fel tudok venni faktot és akkor ebből a tantárgyból új tanárhoz kerülök, szerintem ez egy jó megoldás lenne, bár sajnálom hogy más miatt kell váltani:(

Még azt se mondhatja hogy rossz tanuló vagyok, mert mindenből 4es 5ös vagyok erre meg így kapok 3as jegyeket is:(

2022. máj. 31. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:
4es vagyok. Uhh ez a helyzet ritka, de elofurdult már. Sajnálom. Meg kellett volna az elején mondanod neki, hogy különböző emberek vagytok, hagyjon békén téged. Ezek után én biztos az igazgatóhoz mennék, de ha van esélyed leváltani az is egy megoldás. Ne hagyd, hogy rosszabb jegyet adjon, kelleni fog egyetemre, ha mész.
2022. máj. 31. 19:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, váltani fogok szerintem, kár intézkedni meg igazgatóhoz menni meg stb. szerintem ez lesz a legegyszerűbb:/
2022. máj. 31. 19:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!