Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak? a tanárom...

Vikike14283848939119 kérdése:

Mit csináljak? a tanárom továbbra is jeleket ad és most írt nekem a haverja hogy adjam meg a számon mert a tanár szeretne velem beszélni de nem mertem fel venni a telefont én 16 ő 33

Figyelt kérdés

2022. ápr. 21. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A szuleid tudnak errol? Az uzeneteket mentetted, akar kepernyomentessel?
2022. ápr. 21. 19:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Még nem tudnak de igen mentve van
2022. ápr. 21. 19:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tudjanak.
2022. ápr. 21. 20:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szüleidnek szólj, ők majd megteszik a megfelelő lépéseket.
2022. ápr. 21. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
88%

“most írt nekem a haverja hogy adjam meg a számon mert a tanár szeretne velem beszélni ”

Ez életszerűtlen.

Ha hivatalból akar beszélni veled, akkor behív a tanáriba, odamegy hozzád a szünetben; az adataid a naplóban, felhívja a azüleidet, stb.

Ha nem hivatalból -amit erősen kétlek-, akkor nem “haver” által kéri el a számodat, semmiféle közvetítőt nem kér fel, mert ha tiltott úton akarna járni, nem kellenek a tanúk.

Ne álmodozz hülyeségekről, inkább tanulj.

Nem küld neked más jeleket, mint hogy figyelj, és arra használd az eszedet, amiért oda jársz.

Kamumese ez a javából.

2022. ápr. 25. 00:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamumese na mindegy is szerintem ha már az egész osztály észre veszi hogy mit csinál miket mond nekem akkor már nem kamumese ha nem tudsz olyat hozzá fűzni bazdmeg ami értelmes is akkor inkább tartsd magadban nem kötelező ide írni szerintem erről ennyit
2022. máj. 5. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!