Mit csináljak ha iskolai órán pisilnem kell de a tanár
nem enged ki?
Figyelt kérdés
Már nagyon sokszor előfordult velem hogy óra közben/óra elején rám jött a pisilhetnék, de nem engedtek ki, és már majdnem bepisiltem óra végére. Ilyenkor mit lehet tenni?
(nem, nincsen semmilyen szervi bajom vagy betegségem. A legtöbbször ez azért történt meg mert túl sokat ittam szünetben, és/vagy nem jutottam el mosdóba)
Mivel jogod van kimenni, ezért menj, ha meg problémázik a tanár, akkor szólj az igazgatónak. Ha nem érdekli az igazgatót, akkor szólj a szüleidnek.
2023. szept. 4. 03:18
2/34 anonim válasza:
Felállsz és kimész. Olyan ugyanis nincs, hogy nem engedhet ki.
2023. szept. 4. 03:26
3/34 anonim válasza:
Ne igyál sokat a szünetben. Most ezt eljátszhatja mind a 26 diák az osztályban. Szép egy óra lenne.
2023. szept. 4. 05:43
4/34 anonim válasza:
Oda hugyozol a tanár elé.
2023. szept. 4. 06:04
5/34 anonim válasza:
Nálunk simán ki lehetett menni, csak épp visszajonni nem, az óra pedig igazolatlan lett. Akkor hozták ezt a szabályt, amikor sokan lógásra kezdték el használni a wc-re menetelt. Onnantól igen ritkán keredzkwdtek ki.
Rohadtul idegesítő amúgy amikor ki be járkálnak, nem lehet figyelni az órán. Egyébiránt nem ártana orvoshoz menni, mert egy átlag 6 éves is kibir 45 percet vizelés nelkul
2023. szept. 4. 06:15
6/34 anonim válasza:
Ennyi idősen már elvárható, hogy vissztudd tartani. Úgy vannak vele, hogy arra volt a szünet, hogy mosdóba menj. Nem tudják ellenőrizni, hogy azért nem mentél mert sokan voltak, vagy végig dumáltad a szünetet. Az a gond, hogyha egy kimegy a többi X ember is mondhatja, hogy akkor ő is kiakar menni, úgy még nem lehet rendesen órát tartani. Plusz ha lemaradsz valami fontosról nem fogja megismételni és te szívsz
2023. szept. 4. 06:55
7/34 anonim válasza:
Ne pisilni kéredzkedj ki, hanem azt mondd, hogy sürgősen nagy dolgod van, csikar a hasad....azt nem lehet vissza tartani.
2023. szept. 4. 06:59
8/34 anonim válasza:
:)
2023. szept. 4. 07:24
9/34 anonim válasza:
Írod, hogy nagyon sokszor előfordul.
Mért nem tanulsz a saját hibádból?
Legyen az az első dolgod szünetben, hogy meglátogatod a mosdót!
2023. szept. 4. 07:34
10/34 anonim válasza:
Én tudnék rá egy megoldást, de szerintem szégyenlős lennél hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!