Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért csinálják ezt a tanáraim?

Miért csinálják ezt a tanáraim?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy mivel vallásos iskolába járok, minden hétfő reggel van egy hét kezdő rövid mise, amire néha nem szoktam bejárni a barátnőimmel. (tudom, hogy ez nem szép dolog, de most nem erről lenne szó). Az osztályfőnök ezt úgy veszi, mintha rendes tanóra lenne, ezért beír hiányzónak minket, amivel nem is lenne baj. Viszont az az érdekes, hogy az utánakövetkező órákon a tanárok is mind beírnak minket hiányzónak, mert látják az e-naplóban, hogy hét kezdő istentiszteleten nem voltunk, ezért úgy veszik mintha egész napos hiányzók lennénk. Ez azért nem fér a fejembe, mert ezek a tanárok minden óra elején megkérdezik a hiányzókat, felírják maguknak, gondolom. És aztán később mégis beírnak minket is, annak ellenére, hogy minket nem diktáltak hiányzónak. Szerintetek miért lehet ez? Ennyire lusták a tanárok vagy akkor minek kérdezikmeg a hiányzókat?

2022. ápr. 14. 10:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Homdolom a suli házi rendjében benne van.
2022. ápr. 14. 10:56
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Így akarnak rávenni, hogy ne lógd el a misét ha már egyházi iskolába jársz. Nem a tanár a lusta, te vagy lógós.
2022. ápr. 14. 10:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez volt középben. Hétfőnként 0 óra végén, 1. óra előtt volt egy 20 perces áhítat.

Én se voltam vallásos, barátnőmet se érdekelte, de bementünk rá. Addig olvastunk, tanultunk kövi órára a pad alatt, vagy nyomkodtuk a gombos telefonon a snake-t.

Nem ki lehet bírni egy kicsit? Mindjárt év vége, már nem tart soká.

2022. ápr. 14. 10:58
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Nekünk mindennap volt egy 10perces áhitatt ahol állni kellet végig.
2022. ápr. 14. 11:00
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Egyházi iskolában a heti egyszeri mise órarendi dolog - ezt tudnod kéne a házirendből is. Ergo a lógás órai mulasztásnak számít.
2022. ápr. 14. 11:06
 6/11 anonim ***** válasza:
53%
Ez a büntetés. Egy tanár feje sem káptalan, hogy észben tartsa ezt. (Gondolom, most sem vagy suliban, ha ilyenkor itt írogatsz. :D)
2022. ápr. 14. 11:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért írnak be egész napra hiányzónak, mert "miért ne", hanem mert a kréta így működik. Ha a gyerek nincs ott az első órán, a kréta automatikusan úgy veszi, hogy egész nap nincs. Erre oda kellene figyelnie. Hívjátok fel rá a figyelmét.
2022. ápr. 14. 11:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hatos, ma kezdődött a tavaszi szünet :D
2022. ápr. 14. 11:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én tanár vagyok és nem biztos, hogy a tanár hibája. Az e-napló működésében is vannak hibák.
2022. ápr. 14. 11:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Egyrészt, nekem nem azzal van a bajom, hogy áhitatra be vagyok írva hiányzónak, hanem az, hogy egész napra, amikor a tanárnak egy kattintásában kerül beírni a hiányzókat, úgy, hogy minden óra elején megkérdezi, hogy ki van itt és ki nincs. Másrészt, hétfő óta tavaszi szünetem van hatos, de ha lett volna kedvem suliban is kiírhattam volna a kérdést :)
2022. ápr. 14. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!