Tanárt el lehet hívni találkozni,kirándulni?
Figyelt kérdés
Most fogok ballagni, és van egy tanárom aki nagyon fog hiányozni, azt mondta, hogy bármi jó/rossz dolog történik velem írhatok neki, de mondjuk találkozni el lehetne hívni?lány vagyok és a tanárom nő félre értés ne essék2023. jún. 13. 22:08
1/17 anonim válasza:
Persze, miért ne lehetne?! A legrosszabb, ami történhet, hogy kitalál valami kifogást, ha nincs kedve veled találkozni.
2/17 anonim válasza:
Azért az nem valószínű, hogy a barátnőd akarna lenni. Kortársaiddal, évfolyamtársaiddal barátkozz, ne a tanároddal. Más a viszony.
4/17 anonim válasza:
Valószínűleg csak kedves volt, itt a nyár menj közösségbe, keres lovét, próbálj beilleszkedni, a kövi suli már jobb lehet, bár lehet úgy érzed most jelenleg nem találod a helyed, de próbálkozz. Idővel jobb lehet.
5/17 A kérdező kommentje:
De nem ő tényleg szeret ezt tudom,ezért érdekelen
2023. jún. 14. 06:41
6/17 anonim válasza:
Szeret mint tanítványát. De nem mint barátnőjét. Egy felnőtt, nálad egy vagy több évtizeddel idősebb nő nem egy 18 évessel akarja megosztani a szabadidejét. Megvan a saját közege.
7/17 anonim válasza:
Igen, és illik tartani ezt a tavolsagot. Hidd el.
Par ev mulva ha esetleg talalkoztok es meglehet ujra probálni de most aggodásra ad okot hogy igy ragaszkodsz hozza.
Sajnalom hogy nem érted hogy miért, de nyilvan meg van rá az ok.
8/17 anonim válasza:
A helyedben én egyedül nem hívnám el, esetleg ha voltak mások is, akikkel te is jóban vagy, és tudod, hogy nekik is hasonlóan közeli volt a viszonyuk ezzel a tanárral, akkor velük beszélj össze. Szerintem egy ilyen jellegű találkozóra, rövid kis kirándulásra nagyobb valószínűséggel mond majd igent.
Pár év múlva megkeresheted egy kávézás erejéig, a legtöbb tanár, aki szereti a diákjait, szívesen találkozik később is velük, hogy megtudja mi lett belőlük, hogy alakult az életük.
9/17 A kérdező kommentje:
8as úgy gondoltam, hogy egy barátnőmmel mondjuk aki ugyan úgy nagyon szereti
2023. jún. 14. 14:57
10/17 A kérdező kommentje:
Látom sokan félre értették,nem a barátnője akarok lenni,csak elmondta,hogy bármikor írhatunk neki,ennyi
2023. jún. 14. 15:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!