Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Befejezzem a nappali tagozatot...

Befejezzem a nappali tagozatot vagy lesz4rjam az osztálytársak véleményét és csak magammal foglalkozzak?

Figyelt kérdés

a helyzet az hogy nem vagyok aktív az osztályközösségben, azért mert más az értékrendem mint az övékŕ. Volt hogy ezelőtt elmondtam nekik dolgokat magamról többek közt azt hogy bulizok és alkoholizálok. Azóta azt hallom hogy a hátam mogott beszélnek valosuinuleg rólam, de a nevemetszándékosan sosem mondják ki. Brutál nyomasztóan érzem magam, akárhányszor belépek oda, érzem a rám szegeződő méricskélő tekinteteket.Véget akarok ennek vetni, nem bírom már ezt a hátam mogotti itélkezést és azt se értem miert csinálják ha nekem egy szavam sincs hozzájuk, nem zavarok senkit. Irigyek, hogy én kepes vagyok élni az életemet, és nem másokkal foglalkozom hanem magammal?

Mit ajánlotok, mit tegyek?

ma 11:34
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Mielőbb szokj le az alkoholizálásról!
ma 11:36
 2/4 A kérdező kommentje:
nem kioktató véleményekre vagyok most kivancsi😃
ma 11:40
 3/4 Katona Dius ***** válasza:

Egyáltalán mi ez? Fősuli/egyetem? Felnőttképzés (OKJ)? Érettségi?

Van lehetőség iskolát váltani? Mennyi időd van még hátra a képzésből?

ma 11:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha alkesz maradsz, mas iskolaban se lesz jobb sorsod, utanna munkahelyeken sem. Max ha szinten lecsuszott alkeszekkel fogsz logni.
ma 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!