Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Gáz dolog, ha valaki 24-25...

Gáz dolog, ha valaki 24-25 évesen okj szakmát tanul nappali tagozaton?

Figyelt kérdés

2022. máj. 8. 08:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Nem gáz.
2022. máj. 8. 08:40
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Már nincs OKJ. De amúgy nem gáz, nem te leszel ott a legidősebb... Tapasztalat....
2022. máj. 8. 08:41
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

Itt valószínűleg senki se fogja azt mondani, hogy gáz, mert az önfejlesztés kortalan, hasznos és értékelendő.

Viszont úgy jön le a kérdésből, hogy neked személyes frusztrációd van ennek kapcsán. Érdemes lenne erről más, hozzád hasonló cipőben lévő emberekkel beszélgess, mert manapság már egy 20 éves is azt érzi, hogy lemaradt mindenről is és elpazarolta az életét.

2022. máj. 8. 08:43
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Az a gáz, hogy ilyeneket kérdezel. Gond lehet az önértékeléseddel.
2022. máj. 8. 09:27
 5/14 senior10 ***** válasza:
100%
figyu mesélték, hogy anno a fősulin az építész karon volt egy nyugdíjas bácsi, akinek a gyerekkori álma volt, hogy építész lehessen, csak közbeszólt az élet és akkor fiatalon fel kellett adnia ezt a dolgot. Viszont ahogy nyugdíjas lett, a gyerekei felnőttek, annyi ideje lett mint a tenger így megcsinálta a diplomáját, ő is tudta jól, hogy nem fog már vele mit kezdeni, de betudja tenni a vitrinbe, hogy igen megvan, sikerült.
2022. máj. 8. 09:40
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
27 vagyok. 3 hét múlva végzek az új szakmámmal a suliban :)
2022. máj. 8. 09:53
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Egyáltalán nem az.

Az a gáz ha csak vár az ember a csodára és semmit sem tesz érte.

2022. máj. 8. 10:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz ha állandóan sírsz hogy semmire nem vitted az életben, meg keresed a kifogásokat (pl "jajöregvagyokénmárehhez") csak hogy ne kelljen semmit csinálni, és közben elrepülnek fölöttem az értékes évek.
2022. máj. 8. 10:48
 9/14 anonim ***** válasza:
47%
Csak ne villanyszerelő meg burkoló mert már mindenki az akar lenni aztán annyian lesznek hogy munka meg nem lesz.
2022. máj. 8. 14:51
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Én 40 évesen tanultam ki egy új szakmát, azóta is azt űzöm.
2022. máj. 9. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!