Szerintetek gáz dolog 24 évesen munka nélkül két éves nappali képzésen szakmát tanulni?
Figyelt kérdés
2021. nov. 13. 10:24
A kérdező szavazást indított:
Gáz
Nem gáz
56 szavazat
1/13 anonim válasza:
Inkább, mint 24+n évesen. Minél többet agyalsz azon, hogy ek vagy késve, annál jobban el leszel késve, szóval csak csináld
2/13 anonim válasza:
Sose gáz,ha tanulsz!
Én tavaly, 25 évesen kezdtem el nappalin egy 2 éves képzést.
Mondjuk hozzá teszem, 20 éves koromtól gyűjtöttem és spóroltam arra, hogy most 2 évig meg tudjak élni a tartalékaimból.
3/13 anonim válasza:
Ugyan ezt csinálom, csak nekem elfogytak a tartalékaim, hála a hülyeségemnek. Mindenesetre nem gáz, hanem kifejezetten pozitívum, hogy képzed magad.
4/13 anonim válasza:
nappali mellett elég nehéz melót találni amúgy is. + a nappalit és a melót vinni párhuzamosan éveik az se gyerekjáték.
5/13 anonim válasza:
Long Life Learning van, így nem az.
6/13 anonim válasza:
Hogy gáz vagy nem gáz, ez csak attól függ, hogy aki ezalatt az idő alatt eltart, az milyen anyagi helyzetben van.
Amúgy 24 éves korodig mit csináltál?
Tanultál? Dolgoztál?
7/13 anonim válasza:
Az lenne a gáz, ha semmit nem csinálnál.
8/13 anonim válasza:
Ha a rokkantnyugdíjas anyáddal tartatod el magad, aki 3 helyen dolgozik, mert rühellsz dolgozni és inkább tanulás címén pergeted az éveket, akkor ultra gáz.
Viszont ha a kiemelten jó anyagi helyzetben levő szüleid támogatják az útkereséseidet és egyetértenek a terveiddel, akkor nem gáz.
9/13 anonim válasza:
Tanulni sosem gàz, de munka nélkül lenni 24 évesen, az bizony az.
10/13 Senior Séf válasza:
Tanulni sohasem késő. Utolsó (nyolcadik) végzettségemet 56 évesen szereztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!