Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » 25 évesen beülnétek nappali...

25 évesen beülnétek nappali OKJ-ra?

Figyelt kérdés

Elvégeztem egy egyetemet, de nem valami jók a lehetőségeim a diplomával, úgy érzem hogy inkább szakmát kellett volna tanulnom. Egy piacképes szakmával ugyanis rengeteget lehet keresni. De már vagyok 25 éves.

Meg esetleg egy msc diplomát is lehetne, de szerintem a szakmával többre mennék

2020. júl. 21. 20:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
25 éves korig tanulhatsz csak nappalin, 25 felett már nem ülhetsz be nappali okj-re. :/ Én beülnék, ha lenne rá lehetőség, de van érettségim, meg egy szakmám 23 évesen akartam beülni, de a szakma miatt nem lehetett. Elkezdtem estin, de munka mellett nem ment, így otthagytam a francba. :D
2020. júl. 21. 20:10
 2/17 anonim ***** válasza:
25 éves az ilyen szempontból fiatal!Valaki jóval idősebb korban is végez el okj-s tanfolyamot, mondjuk ha adódik egy jobb lehetősége és az a feltétele hogy meglegyen a papír hozzá!
2020. júl. 21. 20:12
 3/17 anonim ***** válasza:
4%
Most jöttem rá, hogy elbasztam az életem, van egy "versenyképes szakmám", de nincs meg hozzá a fizikumom, ezért egy olyan helyen dolgozok karbantartóként, ahol minden szart rám tollnak. Kevesebbet keresek, szakmával meg érettségivel a cégnél, mint a segédmunkás akinek csak 8általánosa van, és kevesebb rajta a felelősség is.
2020. júl. 21. 20:12
 4/17 anonim ***** válasza:
#2 de nappalira már nem mehet, ha csak nem valamikor jövő ilyenkor lesz 26, és az adott szakma meg 1 éves.
2020. júl. 21. 20:13
 5/17 anonim ***** válasza:

#4 Bocs,igen vagyis nem nappali okj-ra gondoltam!Csak az okj-t néztem!

Én is okj-n szereztem a szakmám,de nem nappalin végeztem!

2020. júl. 21. 20:20
 6/17 A kérdező kommentje:

De ez nem úgy van, hogy 25 évesen még jelentkezhetek?

Vagy akkor 23 évesen már nem is jelentkezhetek egy 2 éves képzésre, mert betöltöm a 25-öt mire végeznék?

Hogy van ez?

Amúgy van már egy OKJ-m, de az is csak egy büfészakma

2020. júl. 21. 20:28
 7/17 anonim ***** válasza:
4%
Ha van okj-d amit állami képzésen szereztél, akkor csak estire mehetsz. Azaz 2018ba így volt, de utána nézek, lehet van változás. Ha lenne ilyenre lehetőség, azonnal mennék és felmondanék a munkahelyemen. :D
2020. júl. 21. 20:30
 8/17 anonim ***** válasza:
82%
Hányszor kérdezed még meg?!
2020. júl. 21. 20:34
 9/17 A kérdező kommentje:

Elcsesztem az egész életem, a legkisebb gondom is nagyobb annál mint hogy a kötekedést hallgassam

2020. júl. 21. 20:40
 10/17 anonim ***** válasza:
91%
És ezen mennyiben javít a heti két azonos kérdés? Menj el egy karrier tanácsadóhoz, hátha tud segíteni. De a döntést akkor is neked kell meghoznod.
2020. júl. 21. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!