24 évesen mennyire gáz nappain szakmát tanulni?
Próbáltam elhelyezkedni, de ez jelenleg nem igazán akar összejönni.
Ezért jelentkeztem egy érettségi utáni szakmára (ami egyébként kapcsolódik az előző szakmámhoz), a tanárom azt javasolta, hogy nappali tagozaton legyek, és ha összejön valahogy egy munkalehetőség és az összeegyeztethetetlen az iskolával, akkor átraknak esti tagozatra.
Édesanyámmal élek, gyakorlatilag ő "tart el", viszont nem akarok ingyenélő lenni.
Gondolkozunk egy közös vállalkozáson is, de nem tudom lesz e belőle valami.
Igazából egyedül a munkahely hiánya a problémám,ennyi idősen úgy érzem már bőven ideje lenne dolgoznom, pénzt keresnem.
Elég kellemetlenül érzem magam így most.
Szerintetek ez így mennyire gáz helyzet?
Mit tudnátok javasolni?
Valaki volt/van hasonló helyzetben?
Előre is köszönöm a segítőkész válaszokat!
Két lehetöséged van:
1. nappalin szerzel szakmát és utána tudod hasznosítani
2. nem akarsz nappalira menni, levelezön nem lehet megoldani és a végén maradsz munkanélküli
Tojd le ,hogy mennyire gáz, ha gáz is; csináljad, ha van rá lehetőséged.
Amúgy szerintem nem gáz. Tök menő, hogy képezed magad. Tehát csinálsz valamit, aktívkodsz. Ha a szüleid, vagy valaki ebben támogat, akkor az tökjó. Tehát,ha te megengedheted magadnak; áll úgy a család anyagilag; akkor az pl még lehet becsülendő is, hogy képezed magad; hogy tudsz/ akarsz magaddal valamit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!