Az gáz dolog szerintetek, ha valaki kihasználja a lehetőséget, hogy 25 éves koráig nappali tagozaton tanulhasson?
Nincsen vele semmi gond. Én is majdnem a 25-t fogom tölteni, amikor végzek, pedig "csak" évvesztes vagyok és 5 éves gimibe jártam. Nekem van olyan ismerősöm, aki 2 egyetemi év után elment szakmát tanulni inkább, így ő is akörül végez majd.
A szakomon is sokan vannak 30+ -osak is, ők vagy újabb diplomát szereznek, vagy szakma után döntöttek így. Eddig (lekopogva) nagyon rendes egyetemistákkal találkoztam és senki nem csinált problémát más korából, a 30+ -osak közül is vannak olyanok, akik nagyon jól megtalálták velünk a hangot.
Köszönöm a válaszokat!
Én elsősorban nem egyetemre gondoltam, hanem mondjuk okj-s nappalis szakmákra.
Vagy a véleményetek így is ugyan az?
#6 vagyok.
Az én véleményem továbbra is áll, semennyire nem számít ez gáznak. Senki nem kéri számon, hogy miért vagy ott huszonx évesen, és nem is kell amiatt rosszul érezned magad/éreznie magát bárkinek is, hogy ő annyi idősen ül bent.
Tanulni sosem gáz!
Ha csak azért jár be hogy addig se kelljen dolgozni és nem is érdekli az egész, na az gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!