Hogy lehet hogy egy iskola máris online-ba tette az összes diákját? Középiskola nappali tagozat. Szept 1. évnyitó ahol is közölték ma még nem lesznek órák másnaptól online
Figyelt kérdés
ne is kérje senki hogy eláruljam a nevét a sulinak mert nem fogom. de nem állami2022. szept. 9. 16:29
1/11 anonim válasza:
Hanem alapítványi. :) De ezt a kérdést ma már egyszer feltetted nem?
2/11 A kérdező kommentje:
választ kérek nem mellédumát.
az OH-n jártam azt mondták középfokúban nem engedélyezett a távolléti és tegyek bejelentést.
megtettem.
2022. szept. 9. 16:41
3/11 anonim válasza:
A Jerikóban minden megengedett. :)
4/11 anonim válasza:
Mi a neve a sulinak? Ez nem lehet államtitok.
5/11 anonim válasza:
Csak az állami iskoláknak mondhatják meg, hogy ne legyenek online órák, alapítványi, egyházi iskolák döntésébe nem szólhatnak bele
6/11 anonim válasza:
Jerikó Gimnázium aminek augusztusban még nem volt működési engedélye. Most szeptemberben nem tudom mi a helyzet ezzel a sulival (felhalmozott adósság és tanárhiány).
A kérdező az alapítványi iskolás celeb. Kérdéseket írogat ki, sejtelemesen adagolja az információkat több fiókjából is és próbálja a suli ellen hangolni a közvéleményt.
7/11 qkker1 válasza:
Alapítványi iskola Lv. 565648461654546544.
8/11 anonim válasza:
Még kint vagytok Csepel külsőn a vakolatlan épületben, vagy onnan is továbbköltözött az alapítványi suli?
10/11 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy majd hírt fogok kapni a temetésedről, mert ott bizony én táncolni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!