Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen feladatot utáltál a...

Milyen feladatot utáltál a legjobban a tesiórán?

Figyelt kérdés
Én a röplabdát, egyszerűen analfabéta voltam ahhoz a sporthoz, illetve a szekrényugrást sem szerettem :D
2023. márc. 12. 12:14
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
73%

Amit nem utáltam, de nem láttam értelmét, az például a talajgyakorlatok. Tulajdonképpen miért hasznos a gyereknek, hogy kötelező jelleggel megtanul cigánykerekezni, fejen állni, kézen állni?

Még a gerendára azt mondom, hogy jó ha megtanul végig szaladni egy gerendán, mert hátha úgy alakul, hogy egy égő épületből így menekül ki.

Még azt elfogadom, hogy jó ha megtanul helyből távol ugrani, mert vészhelyzet esetén így ugor át egy szakadékot.

Még azt megértem, hogy jó ha tudja a gyerek, hogy milyen has-hátizom gyakorlatokkal és futástechnikákkal tarthatja rendben a testét.

De mi a célja annak, hogy cigánykereket hányok vagy fejen állok? Mi hasznom lesz belőle?

2023. márc. 16. 01:20
 52/61 anonim ***** válasza:
92%

Feltételezem, hogy aki lepontozza a magánélményt, vagy ellenkező a véleménye ( pl szereti azt, amit a válaszoló utál), vagy együttérez a kudarcáról mesélő válaszolóval.

Kár, hogy nem lehet kikapcsolni némely kérdésnél, mert itt pl értelmetlen a lájkolósdi.

2023. márc. 19. 03:16
 53/61 anonim ***** válasza:
0%
36-os: A fiúk ruházata miért volt gáz? Nem emlékszem hogy azzal bárkinek baja lett volna,pedig kicsit régebben jártam suliba.
2023. márc. 21. 15:29
 54/61 anonim ***** válasza:
92%

36-os válaszoló vagyok, amúgy 35 éves.

Mert nekik is le kellett venni az alsógatyát, és rövid, bő kisgatyában kellett terpeszteniük, pl nyújtáskor. Mindent lehetett látni, csórik próbáltak mind a többiektől elfordulni.

2023. márc. 21. 15:34
 55/61 anonim ***** válasza:
92%
Milyen debil helyre jártál te, hogy követelmény volt levenni az alsóneműt? Ilyenről még sosem hallottam. Azt hogy ellenőrizték egyáltalán? Bár nem biztos hogy akarom tudni...
2023. márc. 21. 15:40
 56/61 anonim ***** válasza:
29%

Elvileg azért kellett levenni, hogy ne izzadjunk bele. De nem volt zuhanyzó, és a felszerelés anyaga ez a csillogós akármi volt, ami nem szív be semmit, úgyhogy ugyanúgy a rendes visszavett alsó szívta fel az izzadságot.

A tanár a fiúk öltözőjében volt, amíg öltöztünk, a lányoknak meg a dresszen simán átlátszott a bugyi vonala, úgyhogy kiküldött a tanár, ha látszódott, hogy vegyük le.

Mikor ezt középsuliban meséltem a többieknek, nem hitték el.

2023. márc. 21. 15:53
 57/61 anonim ***** válasza:
69%
Jézus. Szerintem az a tanár pedofil volt, vagy minimum hajlamai voltak rá, mert egyébként kizárt, hogy ilyet kért volna. Az is rohadt para hogy nézte, ahogy meztelenre vetkőztök, legális ez egyáltalán? Maximum váltás fehérnemű lett volna logikus, hogy ne az izzadtban üljetek egész nap, ugyanúgy, mint a tesicucc többi részénél.
2023. márc. 21. 16:16
 58/61 anonim ***** válasza:
45%
Én most vagyok gimis, nekünk a rendes zokninkat a kezünkben tartva kell bemennünk tesire, és ahogy megyünk a tornacsarnokba, mindenki leteszi a sajátját vhová, így ellenőrzi a tanár, h átvettük-e a fehér váltózoknit...
2023. márc. 21. 16:55
 59/61 anonim ***** válasza:
36%
58-as, mi fehér zokniban mentünk, ha tesióra volt, és mindenkinél volt színes zokni, amit betett az utcai cipőbe, mert nálunk is csekkolták.
2023. márc. 21. 17:35
 60/61 anonim ***** válasza:
36%

Nem lett volna egyszerűbb akkor már átcserélni? :)

Ha nálunk vki elfelejt hozni, akkor őt a tanár csak mezítláb engedi tesizni. És a város több iskolájában is így van, nem értem, miért...?

2023. márc. 21. 17:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!