Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen feladatot utáltál a...

Milyen feladatot utáltál a legjobban a tesiórán?

Figyelt kérdés
Én a röplabdát, egyszerűen analfabéta voltam ahhoz a sporthoz, illetve a szekrényugrást sem szerettem :D
2023. márc. 12. 12:14
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
78%

Ingafutás..

Az a legrosszabb szerintem ami létezik. Egy dolog futni, de szörnyű dolog újra és újra kiesni a ritmusból.

2023. márc. 12. 12:14
 2/61 anonim ***** válasza:
87%
Kötélmászás, sose ment. Egyedül csak akkor tudtam megcsinálni, amikor már elég erős voltam ahhoz, hogy csak kézzel felmenjek, de akkor sem próbálkoztam sokszor.
2023. márc. 12. 12:16
 3/61 anonim ***** válasza:
68%
Gyűrűzni utáltam. Egyébként amúgy mindent tökéletesen és ügyesen megcsináltam mindig ötöst kaptam, a gyűrű gyakorlatokon, de nagyon féltem hogy kicsavarodik a karom, kulcscsontom. Veszélyesnek találtam, es találom most is.
2023. márc. 12. 12:28
 4/61 anonim ***** válasza:
78%

Amiket kihagytunk mindig.

Pl volt gyűrű is a tornateremben bordáfal kőtelek is mászni.

Általánosban 8 év alatt egyszer se gyűrűztünk, egyszet se köteleztünk és egyetlen egyszer voltunk bordásfalon pár lábemelegetés erejéig csak.

Amikor egyszer vmiert kimaradt a tanár vagy nem volt óra csak szabadjáték felmásztam én egyedul a kötélen, gondoltam a kutya se néz rám ugyse(baromi félénk lány voltam), és hatalmas sportcsarnok volt a tesiterem, irto magasra másztam!

Aztán azt vettem észre a magasbol h mindenki engem les lentről...elkezdtek drukkolni hogy érjem el a tetejét. Már csak egy karnyújtás kellett volna és megvan, de bezavart, hogy les meg drukkol az egész osztály és lemásztam.

Amugy engem küldtek mindog versenyekre gerenda atlétika miegyéb, de soha nem akartam menni, nem ezért csináltam soha semmit hogy aztán meg versenyekre menjek, meg akármi, hanem csak magamnak a magam örömére, de képviseljem az osztályt igy kinlódva jártam arra is.

2023. márc. 12. 12:29
 5/61 anonim ***** válasza:
84%
*bordásfal, kötelek is mászni
2023. márc. 12. 12:30
 6/61 Metionin ***** válasza:
70%
Általánosban az összeset, ami nem volt előtte megmutatva vagy elmagyarázva. Főleg, hogy a tanár mindig kipécézett 1-2 embert bemutatózni és mindig köztük voltam. Pl. felküldött a gerendára és mondta, hogy szaltózzak le, de nem tudtam hogy kell, mert sosem csináltam és akkor tartott egy fél órás előadást arról, hogy mekkora szerencsétlen gyász vagyok. Ugyanígy kézenállás, fejenállás, hasonlók.
2023. márc. 12. 12:32
 7/61 anonim ***** válasza:
89%

Mármint azt utáltam hogy egy rakat feladat ki van hagyva!

4.voltam

2023. márc. 12. 12:34
 8/61 anonim ***** válasza:
85%
A röplabdázást gyűlöltem én is. Inkább futottam volna egész órán.
2023. márc. 12. 12:36
 9/61 anonim ***** válasza:
87%

Én csak azt utáltam, amikor úszni jártunk az iskolával.

Az úszáson kívül minden mást szerettem.

2023. márc. 12. 12:38
 10/61 anonim ***** válasza:
64%
cooper futás.. elvileg 12 perc alatt kellene a leghosszabb távot futni.. mi mégis futottunk 45 percen keresztül.
2023. márc. 12. 12:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!