Milyen feladatot utáltál a legjobban a tesiórán?
Ingafutás..
Az a legrosszabb szerintem ami létezik. Egy dolog futni, de szörnyű dolog újra és újra kiesni a ritmusból.
Amiket kihagytunk mindig.
Pl volt gyűrű is a tornateremben bordáfal kőtelek is mászni.
Általánosban 8 év alatt egyszer se gyűrűztünk, egyszet se köteleztünk és egyetlen egyszer voltunk bordásfalon pár lábemelegetés erejéig csak.
Amikor egyszer vmiert kimaradt a tanár vagy nem volt óra csak szabadjáték felmásztam én egyedul a kötélen, gondoltam a kutya se néz rám ugyse(baromi félénk lány voltam), és hatalmas sportcsarnok volt a tesiterem, irto magasra másztam!
Aztán azt vettem észre a magasbol h mindenki engem les lentről...elkezdtek drukkolni hogy érjem el a tetejét. Már csak egy karnyújtás kellett volna és megvan, de bezavart, hogy les meg drukkol az egész osztály és lemásztam.
Amugy engem küldtek mindog versenyekre gerenda atlétika miegyéb, de soha nem akartam menni, nem ezért csináltam soha semmit hogy aztán meg versenyekre menjek, meg akármi, hanem csak magamnak a magam örömére, de képviseljem az osztályt igy kinlódva jártam arra is.
Mármint azt utáltam hogy egy rakat feladat ki van hagyva!
4.voltam
Én csak azt utáltam, amikor úszni jártunk az iskolával.
Az úszáson kívül minden mást szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!