Milyen feladatot utáltál a legjobban a tesiórán?
Az értelmét nem láttam soknak. Mármint futni 5 percig? Akkor fussunk rendesen, fél órát minimum. Rák meg pókmászás? Indián ugrálás, vagy az az oldal sasszé? Mi értelme van, ha kigáncsolom magam?
A bordásfalon lábemelést értem, a felüléseket is, ugrókötelet, de az ilyen zsámolyra ugrálást, pláne kövér gyerekeknél kajak nem.
Mindig a Bödőcs jut eszembe, állásinterjún: "Úgy néz ki, hogy minden rendben lenne, de a kislabdát még el kéne hajítani."
Általános iskolában az egész tesi órát utáltam mert a társaim mindig megvertek ha fociban/bármilyen más csapat játékban ügyetlenkedtem és miattam veszítettek.
Egy stressz volt az egész és sokszor inkább különcködtem és kitakarítottam a szertárat míg óra volt.
Aztán középiskolában már csak mosolyogtak azon ha bénáztam és esetleg miattam gólt kaptak így ott már szerettem a tesit, sőt a focit (ami általános iskolában nagy ellenség volt) kifejezetten imádtam.
Ami mind a 12 évig nagy ellenség volt az a szekrenyugrás és kötélmászás, valamint a tűzharc.
Egyik osztálytársam nővére szintén oda járt a sulinkba, eltörte a lábát szekrényugrás közben. Nem tudom, más osztályokban mi volt, de nálunk soha nem került elő a szekrény.
Amit nem értek, a legtöbb gyerek nálunk átlagos volt, volt 1-2 sportoló, és 4-5 kövér is... miért csináltattak ilyen tornászoknak való gyakorlatokat? Koordinálatlan alsósokkal, felsősökkel, akik épp akkor kezdenek menstruálni. Nem tudom, hogy csak mondják-e, hogy a tesi lényege az, hogy megszeresd a mozgást, de pont az ellenkezőjét érik el vele.
És a felmérések, amiken mindenkinek ugyanannyit kell csinálnia? Helyből távolugrás, de a tanár nem firkantja oda a kis lapjára, hogy én hobbit vagyok, a másik lánynak meg csak a lába olyan hosszú, mint én.
Én az úszást utálom a legjobban, mert kötelező suli-logós egyen fecske úszónadrágot hordanunk, ami kb egy számmal kisebb mindenkinek, és nagyon ránk feszül, mindent megmutat... kéthetente megyünk.
Tornatermi órán a talajtornát utálom, amikor mezítláb kell lennünk a szőnyegen, és lefagy a lábam...
ilyen mániás a tesitanárunk... F16
Én lány létemre mindig focizni szerettem volna. Vagy az általunk talajhokinak hívott floorballt. Általánosban a tanár kézilabdás volt, így ezt el is felejthettük. Nekem a labdajátékok nem okoztak gondot, kéziben a lépésszamlálástól őrűltem meg. Röpivel nem volt különösebb gond, de a tanár háta mögött mindig átrugdostuk vagy fejelgettük a labdát.
Torna minden részét utáltam. Szekrény meg csakcsak, de a gerendára nem is mentem fel soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!