Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen feladatot utáltál a...

Milyen feladatot utáltál a legjobban a tesiórán?

Figyelt kérdés
Én a röplabdát, egyszerűen analfabéta voltam ahhoz a sporthoz, illetve a szekrényugrást sem szerettem :D
2023. márc. 12. 12:14
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
69%
Amikor nagyon hosszú távot kellett futni.3 km volt és télen nyáron futni kellett.Emlékszem volt,hogy télen nagyon erős és hideg szélben futottam sapkában,pulcsiban és majdnem megfagytam.
2023. márc. 12. 22:10
 42/61 anonim ***** válasza:
79%

Az értelmét nem láttam soknak. Mármint futni 5 percig? Akkor fussunk rendesen, fél órát minimum. Rák meg pókmászás? Indián ugrálás, vagy az az oldal sasszé? Mi értelme van, ha kigáncsolom magam?

A bordásfalon lábemelést értem, a felüléseket is, ugrókötelet, de az ilyen zsámolyra ugrálást, pláne kövér gyerekeknél kajak nem.

Mindig a Bödőcs jut eszembe, állásinterjún: "Úgy néz ki, hogy minden rendben lenne, de a kislabdát még el kéne hajítani."

2023. márc. 12. 22:19
 43/61 anonim ***** válasza:
37%
Az előző válaszra félig-meddig reagálva: bemelegítés. Te szentséges atya úr isten. Hogy én azt mennyire rühelltem. Nálunk is ez a futóiskola néven emlegetett rettenet volt, indián ugrálás, meg keresztlépés, meg hasonlók, a nyújtásra meg jó ha fél perc jutott. Hát nem csoda, hogy minden óra után izomlázunk volt, rosszabb esetben le is sérültünk. Szerintem az egész futóiskolát ki kéne vágni a p*csába, és a tanóra első és utolsó 10 percét alapos nyújtásra szánni. Sokkal több értelme lenne, és nem úgy mennének ki szerencsétlen gyerekek a tesiteremből, mit akiket félholtra vertek.
2023. márc. 13. 00:55
 44/61 anonim ***** válasza:
77%

Általános iskolában az egész tesi órát utáltam mert a társaim mindig megvertek ha fociban/bármilyen más csapat játékban ügyetlenkedtem és miattam veszítettek.

Egy stressz volt az egész és sokszor inkább különcködtem és kitakarítottam a szertárat míg óra volt.

Aztán középiskolában már csak mosolyogtak azon ha bénáztam és esetleg miattam gólt kaptak így ott már szerettem a tesit, sőt a focit (ami általános iskolában nagy ellenség volt) kifejezetten imádtam.

Ami mind a 12 évig nagy ellenség volt az a szekrenyugrás és kötélmászás, valamint a tűzharc.

2023. márc. 13. 02:32
 45/61 Szolovjov ***** válasza:
74%
Mindenféle labdajátékot. Na mag a futást.
2023. márc. 13. 14:37
 46/61 anonim ***** válasza:
79%
A röpit én sem szerettem, kosarazni, floorballozni vagy focizni akartam volna, de a többiek mindig a röpit választották. Legjobban a kislabda hajítást utáltam. Mindig én dobtam a legkisebbet, pedig a többi feladatban átlag körül voltam. Nem tudom az miért ment ennyire rosszul.
2023. márc. 13. 14:38
 47/61 anonim ***** válasza:
73%

Egyik osztálytársam nővére szintén oda járt a sulinkba, eltörte a lábát szekrényugrás közben. Nem tudom, más osztályokban mi volt, de nálunk soha nem került elő a szekrény.

Amit nem értek, a legtöbb gyerek nálunk átlagos volt, volt 1-2 sportoló, és 4-5 kövér is... miért csináltattak ilyen tornászoknak való gyakorlatokat? Koordinálatlan alsósokkal, felsősökkel, akik épp akkor kezdenek menstruálni. Nem tudom, hogy csak mondják-e, hogy a tesi lényege az, hogy megszeresd a mozgást, de pont az ellenkezőjét érik el vele.

És a felmérések, amiken mindenkinek ugyanannyit kell csinálnia? Helyből távolugrás, de a tanár nem firkantja oda a kis lapjára, hogy én hobbit vagyok, a másik lánynak meg csak a lába olyan hosszú, mint én.

2023. márc. 13. 17:27
 48/61 anonim ***** válasza:
92%

Én az úszást utálom a legjobban, mert kötelező suli-logós egyen fecske úszónadrágot hordanunk, ami kb egy számmal kisebb mindenkinek, és nagyon ránk feszül, mindent megmutat... kéthetente megyünk.

Tornatermi órán a talajtornát utálom, amikor mezítláb kell lennünk a szőnyegen, és lefagy a lábam...

ilyen mániás a tesitanárunk... F16

2023. márc. 13. 18:58
 49/61 anonim ***** válasza:
94%

Én lány létemre mindig focizni szerettem volna. Vagy az általunk talajhokinak hívott floorballt. Általánosban a tanár kézilabdás volt, így ezt el is felejthettük. Nekem a labdajátékok nem okoztak gondot, kéziben a lépésszamlálástól őrűltem meg. Röpivel nem volt különösebb gond, de a tanár háta mögött mindig átrugdostuk vagy fejelgettük a labdát.

Torna minden részét utáltam. Szekrény meg csakcsak, de a gerendára nem is mentem fel soha

2023. márc. 14. 19:24
 50/61 anonim ***** válasza:
36%
Csapatsportok, mert ennek az lenne a célja, hogy a gyerekek megtanuljanak csapatban játszani, a gyengébbek beleadjanak apait-anyait, az ügyesebbek segítsék a gyengéket, de ezzel nem igazán törődnek a tanárok. Ezért van az, hogy az ügyesebbek ordibálnak azokkal akik elvétettek egy ütést a gyengébbek nem motiváltak.
2023. márc. 16. 01:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!