Őszintén szerintetek mennyire igaz,hiteles történet a tanár diák szex eset?
Figyelt kérdés
Mert a facebookon szokott erről poszt lenni de hogy létezik hogy ilyen embereknek joguk van tanitani ?2022. dec. 6. 23:58
21/23 anonim válasza:
Miért nem etikus? Fejtsd ki kérlek.
Nyilván etikusabb valakinek azt mondani, hogy "rohadjon meg". Szerintem több szeretetre van szükség az életedben. Pont mint a gimis lányoknak. <3 Csak ezt nem tőlem fogod megkapni, ellenben velük.
22/23 anonim válasza:
21, csúnya dolog az irigység. Nem szép dolog elítélni két ember konszenzusos együttlétét, amelyet mindketten igazán élveznek, és nem ártanak vele senkinek.
23/23 anonim válasza:
Én is lefeküdtem a tanárommal. 10 évvel idősebb csak nálam. Mondjuk az fontos szempont, hogy azután 6 évvel történt hogy már nem tanított
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!