Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Őszintén szerintetek mennyire...

Őszintén szerintetek mennyire igaz,hiteles történet a tanár diák szex eset?

Figyelt kérdés
Mert a facebookon szokott erről poszt lenni de hogy létezik hogy ilyen embereknek joguk van tanitani ?
2022. dec. 6. 23:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%

Nyilván megesik. Esendő lények vagyunk.

Nekem tanárként saját diák teljesen tabu, egyetemen és gimiben is. Minden ilyet határozottan elutasítottam. Bár a korosztállyal nincs bajom, sőt.:)

2022. dec. 7. 00:19
 2/23 anonim ***** válasza:
39%
Haat vannak fiatal tanar csajszik 😀 sztem nem gaz.. foleg ha pl keves orajuk van egyutt vagy nem tul fontos tantargy
2022. dec. 7. 00:22
 3/23 A kérdező kommentje:
Értem és tanárnő mikor mehetek magán órára ? ez is sokféle kiinduló pont lehet szerintem
2022. dec. 7. 00:25
 4/23 anonim ***** válasza:
38%
A felnőttek jelentős része nyáladzik kiskorúakra, a gyerekek meg örülnek, hogy "könnyen kapnak jó jegyeket". Onnantól meg a tanár zsarolni is tudja őket buktatással vagy intőkkel ha ki akar szállni. Úgyhogy szerintem viszonylag realisztikus (bár szerintem gusztustalan) legalábbis látom mögötte a motivációt.
2022. dec. 7. 00:42
 5/23 anonim ***** válasza:
95%

Én elég hitelesnek mondanám.

A leggyakoribb a férfi tanár és lány diák közötti szexuális kapcsolat. Fordítva már jóval ritkább bár biztos olyanra is volt már példa.

2022. dec. 7. 00:50
 6/23 anonim ***** válasza:
86%

4: "A felnőttek jelentős része nyáladzik kiskorúakra"

Beszélj a magad nevében!

2022. dec. 7. 01:41
 7/23 anonim ***** válasza:
41%
#6 Olvasd el az oldal pedofilos kérdéseit, amiknél kikérem magamnak, oldalanon át veszekedtem ezekkel a véglényekkel, hogy miért elítélendő a pedofília és pusztuljon meg aki ebben leli örömét. Szóval ez most nem nyert öcsi. Attól még tény, hogy gyakori, annyira, hogy a tinédzserekhez vonzódást hivatalosan nem is tekintik mentális rendellenességnek (pedig az).
2022. dec. 7. 01:54
 8/23 anonim ***** válasza:
32%
Nem sokat mozgok diákkörökben, de még hozzám is eljutnak ilyen sztorik. Mikor fiatal voltam, konkrétan láttam, hogy a tanárok hogy csinálják a gyakorlatban. Van 2 olyan ismerősöm is, akik a tanárjukkal vesztették el a szüzességüket. Ők fiúk. Az egyetem meg ugyanez csak turbófokozatban.
2022. dec. 7. 06:45
 9/23 anonim ***** válasza:
29%

"A felnőttek jelentős része nyáladzik kiskorúakra"

Bocs, de nem mindenki ennyire aberrált agyú, mint te.

2022. dec. 7. 07:09
 10/23 anonim ***** válasza:
94%
Most attól hogy leírok egy tényt hol az isten f*szába írtam, hogy rám is igaz??? Tanuljátok már meg szöveget értelmezni. Ez egy tény. Most ha azt mondom hogy sok ember éhezik, akkor én is éhezek? Nem.
2022. dec. 7. 07:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!