Őszintén szerintetek mennyire igaz,hiteles történet a tanár diák szex eset?
Figyelt kérdés
Mert a facebookon szokott erről poszt lenni de hogy létezik hogy ilyen embereknek joguk van tanitani ?2022. dec. 6. 23:58
1/23 anonim válasza:
Nyilván megesik. Esendő lények vagyunk.
Nekem tanárként saját diák teljesen tabu, egyetemen és gimiben is. Minden ilyet határozottan elutasítottam. Bár a korosztállyal nincs bajom, sőt.:)
2/23 anonim válasza:
Haat vannak fiatal tanar csajszik 😀 sztem nem gaz.. foleg ha pl keves orajuk van egyutt vagy nem tul fontos tantargy
3/23 A kérdező kommentje:
Értem és tanárnő mikor mehetek magán órára ? ez is sokféle kiinduló pont lehet szerintem
2022. dec. 7. 00:25
4/23 anonim válasza:
A felnőttek jelentős része nyáladzik kiskorúakra, a gyerekek meg örülnek, hogy "könnyen kapnak jó jegyeket". Onnantól meg a tanár zsarolni is tudja őket buktatással vagy intőkkel ha ki akar szállni. Úgyhogy szerintem viszonylag realisztikus (bár szerintem gusztustalan) legalábbis látom mögötte a motivációt.
5/23 anonim válasza:
Én elég hitelesnek mondanám.
A leggyakoribb a férfi tanár és lány diák közötti szexuális kapcsolat. Fordítva már jóval ritkább bár biztos olyanra is volt már példa.
6/23 anonim válasza:
4: "A felnőttek jelentős része nyáladzik kiskorúakra"
Beszélj a magad nevében!
7/23 anonim válasza:
#6 Olvasd el az oldal pedofilos kérdéseit, amiknél kikérem magamnak, oldalanon át veszekedtem ezekkel a véglényekkel, hogy miért elítélendő a pedofília és pusztuljon meg aki ebben leli örömét. Szóval ez most nem nyert öcsi. Attól még tény, hogy gyakori, annyira, hogy a tinédzserekhez vonzódást hivatalosan nem is tekintik mentális rendellenességnek (pedig az).
8/23 anonim válasza:
Nem sokat mozgok diákkörökben, de még hozzám is eljutnak ilyen sztorik. Mikor fiatal voltam, konkrétan láttam, hogy a tanárok hogy csinálják a gyakorlatban. Van 2 olyan ismerősöm is, akik a tanárjukkal vesztették el a szüzességüket. Ők fiúk. Az egyetem meg ugyanez csak turbófokozatban.
9/23 anonim válasza:
"A felnőttek jelentős része nyáladzik kiskorúakra"
Bocs, de nem mindenki ennyire aberrált agyú, mint te.
10/23 anonim válasza:
Most attól hogy leírok egy tényt hol az isten f*szába írtam, hogy rám is igaz??? Tanuljátok már meg szöveget értelmezni. Ez egy tény. Most ha azt mondom hogy sok ember éhezik, akkor én is éhezek? Nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!