Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Őszintén szerintetek mennyire...

Őszintén szerintetek mennyire igaz,hiteles történet a tanár diák szex eset?

Figyelt kérdés
Mert a facebookon szokott erről poszt lenni de hogy létezik hogy ilyen embereknek joguk van tanitani ?
2022. dec. 6. 23:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%
Dehogynem:)
2022. dec. 7. 07:15
 12/23 anonim ***** válasza:
69%
Egyébként imádom hogy írtam egy választ amiben reagáltam valakire, aki ugyanazt írta mint te és CSAK AZÉRT IS oda kellett írni a f*szságodat. Gratulálok. Élvezkedjél erre, nyomorék.
2022. dec. 7. 07:15
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális őszinte válaszokat!
2022. dec. 7. 07:41
 14/23 valaki : ***** válasza:
73%
A nagynénémet régen levarrta a pályakezdő biológiatanár úr. A szertárban. Egyszeri kapcsolat volt, a nagynéném akkor 8. osztályos volt (ez mondjuk beteg). Ők el is felejtették volna, de a nagynéném elmondta az apámnak, aki eggyel járt alatta, és apám zsarolta a tanárt, hogy elmondja :D nem csesztette, jó jegyeket kapott.
2022. dec. 7. 20:19
 15/23 anonim ***** válasza:
34%

Én nem tanítok, bár van diplomám.

Sajnos egészen biztosan nem tudnék nemet mondani, ha egy vonzó gimis csaj nyomulna. 🤷🏻‍♂️

2022. dec. 15. 21:13
 16/23 anonim ***** válasza:
14%

Mert egy ösztönlény vagy. Nem értem miért nem dugsz a félmillió gimis lányból aki nem az osztályodba jár. Mert az legális és etikus. Ez pedig nem. Akkor minek kockáztatni? Tanárként kérdezem, akinek akadnak gimis partnerei, de sosem házinyulak.

2022. dec. 15. 22:10
 17/23 anonim ***** válasza:
68%

16-os: 15-ös vagyok. Azzal kezdtem, hogy nem tanítok. :)

De mondjuk azt nem értem, hogy te az iskolai kapcsolatokon kívül hogyan kerülsz kapcsolatba gimis lányokkal, akik nem házinyulak.. :)

2022. dec. 15. 22:33
 18/23 anonim ***** válasza:
23%

Internet. Szinte már túl könnyű, ha van egy kisugárzásod.

2022. dec. 15. 23:05
 19/23 anonim ***** válasza:
23%
18, érdekes, hogy ezt írod.. én élőben tudok kapcsolatokat kialakítani, harmincas pasiként nem gondoltam, hogy működhet az, ha gimis csajokra ír rá az ember :)
2022. dec. 15. 23:21
 20/23 anonim ***** válasza:
19%

Persze, élőben is működik, ha olyan közegbe jár az ember. Sajnos akadémiai karrier és cégem mellett ritkábban van erre időm.

És néha inkább ők írnak rám. :) Például itt is. Csak résnyire nyitva kell hagyni az ajtót.

2022. dec. 15. 23:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!