Nem feleslegek az iskolában a dohányellenes előadások?
Figyelt kérdés
Én már kijártam az iskolát, de szerintem csak arra voltak jók hogy addig se órát tartsanak, kétlem hogy sokakat lebeszélt a dohányzásról, ismertem valakit aki ennek hatására jobban szívta. Az hogy nem egészséges, hát minden vegyszerezve van manapság, az étel, a víz, a levegőbe is beszívja az ember a káros dolgokat. A cigi nem ad vissza semmit? De dopamint, gyors örömforrás! Sokba van? Sok minden más sokba van. Egészség? Akkor is meghalhatsz váratlanul ha odafigyelsz magadra, volt már rá példa. Büdős leszel? Feltalálták már a parfümöt, van csapvíz és ezer módja hogy elűzd a bűzt. Illetve van aki szereti a cigi szagot, én is.
#19. A jóhírem az, hogy vannak már kezdeményezések. Igaz, nem a dohányzás, de a fiatalkori bűnözés megelőzésére a tiszalöki börtönben vannak prevenciós előadások. Lehet, más böriben is, nem tudom, a tiszalökiben tuti. Középiskolai sztályok mehetnek be a börtönbe, mennek is, és remekül szemléltetve van, mi lesz veled, ha....
2022. nov. 2. 10:43
22/29 A kérdező kommentje:
Jaj hogy megmondta nekem a magáét a sok értelmiségi :D, akit ennyire zavar a dohányzás annak örömmel fújnám vastagon az arcába a füstöt!
2022. nov. 2. 14:13
23/29 anonim válasza:
Ezt a viselkedést nem leszek képes soha megérteni: felteszel egy kérdést, majd személyeskedő hisztit csapsz, mert nem tetszenek a válaszok. Az egész hajcihőt kihagyhattad volna, mindenki jobban járt volna.
Amúgy nekem fújhatod az arcomba, szeretem a szagát. Semmi bajom a dohányzással, imádtam cizizni, toltam is 13 évig. Ettől még valid, hogy nem jó szokás. A családomban egy csomó ember halt meg egész fiatalon, mert dohányoztak, és nekem hiányoztak ezek az emberek.
A kérdésed amúgy nem az volt, hogy szeretjük-e a cigit, hanem hogy hülyeség-e prevenciós előadást tartani.
2022. nov. 2. 23:40
24/29 A kérdező kommentje:
Olyan rossz fiatalon meghalni?
2022. nov. 2. 23:46
25/29 A kérdező kommentje:
Ah mindegy, tőlem mindenki csinál amit akar amíg nekem nem árt vele, vagy hat rá a prevenció vagy nem. Én tudatosan csökkentem az élettartalmomat ezzel mert fiatalon akarok meghalni.
2022. nov. 2. 23:59
26/29 anonim válasza:
nem akarsz te semmit, csak egy nagypofájú kis punci vagy
2022. nov. 3. 07:57
27/29 anonim válasza:
Még emlékszem, mennyire kínos volt felnőttként rádöbbenni, hogy ezzel a „rohadt nagy edgelord vagyok” viselkedéssel semennyire nem lettem egyedi, mert a korosztályomban mindenki ezt csinálta. Majd kinövöd.
2022. nov. 3. 16:34
28/29 A kérdező kommentje:
biztos úgy van
2022. nov. 3. 16:50
29/29 anonim válasza:
Nem igazán tiszta nekem, hogy ez a kérdés mire volt jó, nagyon játszma szaga van a dolognak. Az a benyomásom, hogy csak figyelmet szerettél volna: kis polgárpukkasztással kevert drámázás, hogy direkt meg akarsz halni.
Ha beszélgetni akarsz a nyomorodról, kiírhatod azt is kérdésnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!